Arama sonuçlarınız

1. hunutlu

Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları

Ynt: Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları Yardım teklifinizi minnetle karşılıyorum. Bende magellan explorist 500 LE GPS var. Ne yapabiliriz? Şimdiden teşekkürler.

2. hunutlu

Magellan Deniz Haritası

Magellan explorist 500 LE GPS im için deniz haritası yüklemek istedim geomatics de 380 Euro +KDV dediler. Bu harişta neden bu kadar pahalı? Daha ucuza bulma olanağı var mı? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  3. hunutlu

Ynt: Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları Arkadaşlar bu deniz haritalarının MAGELLAN için olanı var mı? Ya da GARMIN için olan harita MAGELLAN da çalışacak şekle dönüşebilir mi?

4. hunutlu

Ynt: Türkiye Topografik Kara ve Deniz Haritaları Ben Ankara'da GEOMATİCS' de türkiye topt haritasını ve türkçe menü 150 ytl ye yüklettim Sorunsuz çalışıyor.
  5. hunutlu

Teşekkürler Reha arkadaş. Demek ki benim işime yaramıyormuş. Bende magellen 500 var. :(

6. hunutlu

Arkadaşlar Gittigidiyor da böyle bir ürünle karşılaştım. Acaba sitede sürekli karşılaştığımız harita ihtiyaçlarına bir cevap olabilir mi? Bir de bu tür haritalar her gps cihazında kullanılabilir mi? Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa bir çok arkadaşın işine yarayabilir diye düşündüm...

7. hunutlu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İlginize çok teşekkür ediyorum Ceranus arkadaş.. Eyvallah :)
  8. hunutlu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam, Ben aranıza yeni katıldım. Balık tutmayı ve kamp yapmayı seviyorum. GPS kullanımı konusunda yardımlarınıza muhtacım. Herkese iyi günler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri