Arama sonuçlarınız

1. SinanGen

Doblo (maxi) Mikro Camper D2

Ben çok beğendim birebir aynı şekilde yapmak istiyorum ancak polis amcalar buna birşey der mi? Zaten aracımız kamyonet olacak K belgesi veya src'den ceza yazarmarmı? Bu sorular kafamı kurcalıyor.

2. SinanGen

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

valla boyaz bey çok teşekkür ediyorum çok süper fikir verdiniz. şuan normal binek aracım var satıp otomobil ruhsatlı bir doblo tarzı bir araç düşünüyorum. imkanınız varsa sizin aracınızdan bir resim paylaşırsanız çok mutlu olacağım.
  3. SinanGen

Boyraz bey bunu hangi model dobloya uyarladınız aracınızın model yılı nedir ? Bunu her hangi bir marangozda tüm doblo kango caddy tarzı araçlara uyarlanabilir galiba?

4. SinanGen

öneriniz için teşekkürler ama o araç beni aşar. bahsettiğiniz olay alttaki resimdekimi ?
  5. SinanGen

Ahmet bey proje çok güzel ama bana uygun değil :D Dobloların uzun şase olup otomobil geçen versiyonları yok. Kısa şaselerde var sadece otomobil. O kadar bütçem yok malesef. Kyron lara baktım gerçekten çok güzel ama bütçemi bayağı zorlamam gerekiyor. Duster de arka koltuklar yatınca düz zemin...

6. SinanGen

Teşekkürler. Bu tarz 2 metre düz yükleme alanı olan başka araç varmı ? sw tarzı.

7. SinanGen

Dacia Lodgy aracında şu resimdeki gibi koltuklar katlanıyor ancak bu mesafe ölçü olarak kaç cm? bu aracı kullanan arkadaş varmı ?
  8. SinanGen

Merhaba arkadaşlar; Konuya nasıl başlasam bilemiyorum. Bana öyle bir araç lazım ki içerisinde ihtiyaç halinde yatıp uyayabileceğim bir araç. Ancak ruhsatında otomobil geçmeli. Arka koltukları yatırdığım zaman içerisinde bir şişme yatak ile konaklayabileceğim bir araç. Eşimin rahatsızlığı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri