Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

ASKI 10,00 TL ÇAKMAKLIK 15,00 TL GÜNEŞ PANELİ 150 WATT 370,00 TL GÜNEŞ PANELİ 80 WATT 230,00 TL GÜNEŞ PANELİ KABLO KONNEKTÖR 54,00 TL GÜNEŞ PANELİ ŞARJ KONTROL 17,50 TL GÜNEŞ PANELİ ŞARJ KONTROL 65,00 TL KABLO & KLEMENS 18,00 TL KARAVAN 15.000,00 TL LED AYDINLATMA...

2. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Sevgili dostum Yalçın Doğançayın hediye ettiği mobil uydu anteninin montajını yaptım, Karavanda 82 ekran dahili resiverı olan led tv kullanacağım almış olduğum tavan askı aparatını montajını yaptım tv yi deneme amaçlı bağladım istediğim sonucu aldım.Karavan konforu her geçen gün biraz daha...
  3. hüseyin gelici

Kendin Yap - Teardrop Projem

bu sizin için biraz daha kolay olacaktır uzun mesafeli çalışma ortamı sıkıcı olmaya başlıyor kolaylıklar ve başarılar diliyorum

4. hüseyin gelici

çalışma ortamınız ile evinizin arası ne kadar uzaklıkta
  5. hüseyin gelici

maliyet ve kullanım performansı dilediğiniz gibi olur inşallah hayırlı uğurlu olsun eminim güzel bir şey olacak şimdiden iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

6. hüseyin gelici

Bu başlığı açan ANIL RCR ve Bu makaleye cevap veren ve bu günden sonra cevap verecek olan tüm arkadaşlarıma önce iyi akşamlar demek istiyorum. Eğer ki söz konusu motokaravan ise bu konu hakkında da konuşulacak bir çok ayrıntı var. Eğer konu çekme karavan ise ben nacizane fikirlerimi...

7. hüseyin gelici

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

marakanta tebrik ediyorum çok önemli bir konuya temas ettiniz eşleri olan karavancıların en çok istediği kafa dengi bir eş elbette bu çok önemli ama eşi olmayanlar için çokda önemli değil amma nevarki eşi olmasa dahi eşi olabilecek durumda olanlar için mutlaka ve mutlaka kafa dengi bir eş olmalı.
  8. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Merhaba ince999 erbanın 5 metre 25 cm uzunluğu anlamına gelir
  9. hüseyin gelici

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

Merhaba Orgasmatron Çok haklısınız insan neyle mutlu oluyor ise öyle olsun beninm durumum uzun süreli bir karavan yaşamı bu nedenle küçük de olsa bir ev ortamına ihtiyaç duyuyorum wc banyo mutfak yatak odası su enerji tv vs vs bu neden le tercihler ihtaca göre belirleniyor heksin her şey...

10. hüseyin gelici

Merhaba sentez76 yazdıklarınızı sırayla yantlamam gerekirse 5,25 bir çok karavan firmasının ürettiği bir ölçüdür orta sınıf çekme karavanların en idealidir.her türlü tamir bakım ve yenileme konusunda en rahat en ekonomik ve en hızlı olan bir modeldir gerçi fabrikasyon imalatların hepsi kendi...

11. hüseyin gelici

Çekme Karavan Muayene Süreleri Hakkında

merhaba benim vizem 1 yıllık olarak tescillenmiş sanırım hepsi böyle
  12. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Tekrar merhaba arkadaşlar ben karavanımda 2 ayrı enerji sistemi kurmayı düşünüyorun 12 volt ile çalışan her şey için 80 watt güneş paneli 20 amp solar sarj regülatörü 60 amp jel akü 4 mm solar kablo ve erkek dişi konnektörler.Bu ekipmanları aldım Yağışın olmadığı güzel bir günde montajını...

13. hüseyin gelici

dediğin gibi bir alternatif olarak bulunmalı hem hafif hem ucuz bir ısıtıcı olarak fazla yer işgal etmediği içinde ayrı bir artı değer
  14. hüseyin gelici

merhaba Makrakanta fanlı fakir sabanın prformansını değerlendirirmisin
  15. hüseyin gelici

Merhaba Sayın Makrakanta öncelikle sizi almış olduğunuz kararınızdan sonra aldığınız karavanınızdan dolayı kutluyorum hayırlı uğurlu olsun Karavan dünyasına hoş geldiniz Allah kaza bela göstermesin dilediğinizce gezmek gönlünüzce kamplar yapmanızı diliyorum. Tekeriniz her daim sorunsuz dönsün...

16. hüseyin gelici

5,25 Erba Karavan

merhaba geçmiş olsun; Karavanın markası nedir. eğer yerli bir karavan ise üretici firmadan temin edebilirsiniz.bir an önce sorunun cözülmesi dilerim.
  17. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Merhaba arkadaşlar güneşten enerji elde konusunda ilk adımı attım aliexpres sitesi aracılığı ile çinden 1 adet 30 amp. lik solar şarj regülatörü sipariş ettim. karavanda standart donanım olarak buluna 60 amp. lik akünün dolu munda enerjinin düzenlenmesinde kullanılacak. önümüzdeki hafta 80...
  18. hüseyin gelici

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

15 kasım gecesi 3 aile hem yemek yedik hem oyun oynadık hemde çok keyifli bir sohbet ettik çay kahve içtik.Bizim için bu yönü güzel sizin için olanı başka bir yönüdür muhakkak herkesin yaşama bakış açısı farklı ben herkese neyle mutlu oluyor ise gönlünden geçen nasip olsun diyorum

19. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

sanırım 1450 ile kalmaz hatta bir hayli geçer ama yinede çok sorun olacağını sanmıyorum ilginize teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri