Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

1997 Model 750 Kg Üstü Çekme Karavan

Sigorta yok motorsuz araç hafif remork sınıfı

2. hüseyin gelici

1997 Model 750 Kg Üstü Çekme Karavan

ruhsatsız asla tavsiye etmiyorum
  3. hüseyin gelici

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

merhaba ben karavanımı aile içinde yaşadığımız bir sağlık sorunu devam edecek olması düşüncesi ile bu nedenle gezilere belkide uzun bir ara vereceğimizi düşünerek satılığa çıkarmıştım çok şükür bu sağlık sorunu şimdilik aşıldı yaza hazır olacağız inşallah. bu nedenle karavanımı satıştan geri...

4. hüseyin gelici

Çekme Karavan Seçimi Ile Ilgili Bir Kaç Soru

ben satmaktan vazgeçtim aile içide bir sağlık sorunumuz vardı şimdilerde durum iyi satmak istememin tek nedeni bu idi ben memnum elbette bu durum bana göre bir başkası içn farklı olmasıda gayet normal dilediğnizi gerçelesmesini isterim
  5. hüseyin gelici

Çekme Karavan Seçimi Ile Ilgili Bir Kaç Soru

Merhaba yazacaklarım ne kişilerle ne firmalarla nede yerli yabancı ayrımı yapmak üzerine değildir .ben 2015 model Erba marka 5,25 çekme karavan kullanmaktayım bu karavanı yakın zamana kadar 2000 mondeo ile gayet rahat bir şekilde çekiyordum şimdi sadece karavan çekmek üzere Nissan Vanetta...

6. hüseyin gelici

4 Kafadar 4gün Dikili Bademli Candarli

Elbette resimde ekleyecegim görüşmek üzere

7. hüseyin gelici

4 Kafadar 4gün Dikili Bademli Candarli

29 Eylül Perşembe günü saat 13:30 da alisverisimizi tamamladık. Ben dahil 4 kafa dengi arkadaş Mesut Suvakcı, Atilla Sarıoğlu, Mehmet Işaret iki motokaravan ve benim çekme karavan Turtle ile yola koyulduk ilk durak Dikili Bademli programda 2 gün kamp yapacağız. Zamanlama mükemmel Bademli nin...
  8. hüseyin gelici

Çekme Karavan Satın Alma Veya Yapımı Konusunda;

Merhaba gördüğüm kadarı ile konuyu yeterince araştırmışsın her türlü şasi üzerine inşa edilen her türlü karavan moto veya çekme mutlaka imalat yeterlilik belgesi olmalı buda kişisel olmaktan çıkıyor bildiğim kadarı ile her tip için tip onay belgesi 40 000 tl karşılığı imalat yeterlilik belgesi...
  9. hüseyin gelici

Çekme Karavan Arıyorum

merhaba ben satıyorum ilgilenirseniz 5,25 ERBA 2015 model Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 341143529

10. hüseyin gelici

Satılık 5,25 Erba Çekme Karavan 2015 Model

Merhaba Aile içinde yaşamış olduğumuz sağlık nedenlerinden dolayı satışa çıkardığımız karavan aslında dosta gidecek kadar temiz bakımlı ve sorunsuz bir karavandır bize 3 yetişkin olarak ihtiyaçlarımızı karşılamakta alacak alan kişi kendi ihtiyacına göre donanımlar üzerinde değişiklik yapabilir ...

11. hüseyin gelici

Çekme Karavan Tavsiyesi

Merhaba biz zorunlu olduğumuz bir nedenden dolayı satıyoruz, ileri bir tarihte kaldığımız yerden başlamak üzere 5,25 ERBA 2015 model Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 341143529
  12. hüseyin gelici

5,25 Erba Karavan Denizli De ....

Merhaba erba dışardan elektrik almak için ön bagajın içinde kısa bir uzatma ile bir adet erkek fiş monte etmiş bu sayede dışardan elektrik almak mümkün dilerseniz jenarötör dilerseniz şebekeden beslenebiliyorsunuz.

13. hüseyin gelici

Karavan Ile Zorluklar

Herkese tekrar merhaba Farazicosmos arkadaşım önce dikkatsizliğim yüzünden gözümden kaçmış çok büyük bir PARDON ben senin 9 , 42 metre bir karavan almak istediğini formun yazı devamında farkettim; izin verirsen bende diğer arkadaşlar gibi düşüncelerimi söylemek istiyorum kararından vazgeçmiş...
  14. hüseyin gelici

Karavan Ile Zorluklar

elbtte tavsiye edebileceğim bir araç güçlü bir otomobil 4x4 olması turbo dizel ve tork iyi değerlere sahip sizi rahatlıkla gezdirir ancak 2000 kg üstüne çıkarsanız kontrol ve çekiş yönünden biraz zorlanırsınız.Bunun yanısıra Ssangyoung da bir başka tercih olabilir özelliklerini birde siz araştırın.
  15. hüseyin gelici

Karavan Ile Zorluklar

175 ile 179 arası tork üretiyor yeterince iş görüyor karavan ve içindeki taşıdıklarımla 1900 kg yükle çıktığım ege turunu başarı ile tamamladı.

16. hüseyin gelici

Karavan Ile Zorluklar

Ford Mondeo 2001 model 2000 motor sedan kasa
  17. hüseyin gelici

Güvenlik Amaçlı Ateşli Silah Taşımak Ne Derece Gerekli ?

yıllardır kamp yaparım gerek çadır gerek karavan şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmadı

18. hüseyin gelici

Karavan Ile Zorluklar

Merhaba arkadaşlar bende erba 5,25 var şimdiye kadar yolculuklarım sıkıntısız olmuştur ama daha büyük bir karavan düşünemem ideal ölçü benim için 5,25

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri