Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

Merhaba 5,25 cekme kullaniyorum esim ve annemiz ile seyehatlere cikiyoruz cok memnunum tavsiye edebilirim

2. hüseyin gelici

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Arkadaşlar relefon numarasi ile verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim ben kendim dyzeltme yapamadim konuyu site yonetimine bildirdim umarım gerekli duzeltme yapilacaktir. Saygılarımla.

3. hüseyin gelici

İdeal olani bu bence
  4. hüseyin gelici

Hayir bir sıkıntı yok

5. hüseyin gelici

Bahsttiginiz gelir idareli olmak kaydi ile sizi hayallerinize ulaştırılır

6. hüseyin gelici

Evet değer, hic bir sey yapamiyor olmak ne kadar kötü bir duygudur bu rahatsızlığı bir takım bahanelerin arkasına siginarakta bu rahatsizliktan kurtulmanin arayisimi olmalı.sadece bu bile evet demeye yeter
  7. hüseyin gelici

Evet değer, hic bir sey yapamiyor olmak ne kadar kötü bir duygudur bu rahatsızlığı bir takım bahanelerin arkasına siginarakta bu rahatsizliktan kurtulmanin arayisimi olmalı.sadece bu bile evet demeye yeter
  8. hüseyin gelici

Bizide yari yolda bırakanlar oldu ama yinede pozitif dusunmeye devam

9. hüseyin gelici

Cekme karavanin sunacagi konforu camlerde bulmazsınız hayalinizin pesinden gidin derim

10. hüseyin gelici

Yeterince güçlü olmasi ilk hedef 4x4 elbette ideal olani ama 4x2 Nissan Vanetta ile ben 5,25 erba çekiyorum

11. hüseyin gelici

Doga demek daha az insan demek nasilki şehirde yaşarken herkonuda gerekli gördüğümüz tedbirleri alıyorsak dogada ve karavandada durum farklı değil şartlara göre yaşamaya alışmak kısa zamanda mümkün bu nedenle korkmayın hayallerinizin peşinden gidin. Tanıdığım bayan karavancilar var tek başına...
  12. hüseyin gelici

2 Yetişkin+2 Çocuk En Uygunu Sizce Hangisi...

5.25 erba kullanyorum 4kisi cok rehat edebilir fiyat uygun olursa 2.el olmazsa yenisi dusunulebilir simdiden hayirli olsun
  13. hüseyin gelici

Satılık 5,25 Erba Çekme Karavan 2015 Model

Merhaba karavanimiz duruyor satmadik sorunumuz da duzelmeler olunca satmaktan vazgectik

14. hüseyin gelici

Karavanciliğa Ilk Adim Ve Kafamda Ki Soru Işaretleri

Merhaba Avrupa karavanlar sanıyorum 250 ve 300 kg kadar daha hafif çokda emin değilim belki aradaki fark daha az da olabilir ama ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum kullandığım karavandan çok memnunum nedeni ise çok üst düzey bir beklentim yok amaca cevap versin yeter bunun dışında ben uzun...
  15. hüseyin gelici

Merhaba Erba yada bir başka yerli karavan söylendiği gibi avrupa bir karavana nazaran biraz daha ağır ancak aradaki kilo farkı çokda afaki değil bu benim kişisel görüşüm elbette çok daha hafif bir karavana herkes sahip olmak ister ancak bizler gibi bütçesi kısıtlı insanlar için ağırlık veya...

16. hüseyin gelici

Merhaba ben uzun yıllar araştırma yaptım bütçeme ve genel şartlarıma uygun bir karar vermek istiyordum bu nedenle acele karar vermedim sonun da bana uygun olanın 5,25 karavan olduğu ortaya çıktı sonrasında yerli olduğu idi ihtiyaç duyarsam bakım tamir servis avantajı olacağını düşündüm son...
  17. hüseyin gelici

1997 Model 750 Kg Üstü Çekme Karavan

Kasko sanırım yaptirilamiyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük