Arama sonuçlarınız

1. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Teşekkür ederim eksik olmayın

2. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

teşekkür ederim Erhan bey dilerim keyifli gezilerimiz olur
  3. hüseyin gelici

Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)

gönül isterki gerçekten çok hafif sağlam Avrupa standartı bir karavan olsun ama maalesef benim durumun ancak böylesine yetiyor bir başka yönü benim için bir başlangıç diğer yandan bu durumda çok arkadaşım var sanırım herkez şartlara uymaya çalışıyor ilerleyen zamanda neler olur bilinmez...

4. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Bu gün mutfak wc banyo için gerekli olan eksiklerimizi tamamladık yeni tüp alıp karavanda ilk çayımızı demledik gelen misafirlerimiz ile birlikte içtik
  5. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Çok teşekkür ederim bayar28

6. hüseyin gelici

Merhaba frigotek karavan ruhsatlı eğer ruhsatı olmasaydı almazdım notere gidip alım satım işlemi yapıldı ruhsat kaydedilde geçici sefer belgesi verildi 30 gün içiğnde trafikten kendi üzerime kayıt ettirmem gerekiyor. güzergahım üzerinde kantar göremedim aslında çok istiyordum ama olmadı ancak...

7. hüseyin gelici

Bir gün bir yerlerde yollarımızın kesişmesi ve nice dostlukların kurulması dileği ile.

Bir gün bir yerlerde yollarımızın kesişmesi ve nice dostlukların kurulması dileği ile.
  8. hüseyin gelici

Merhaba hayırlı uğurlu olsun ,kazasız belasız sürüşler keyifli tatiller dilerim. bende 23 ekşm 2015 de çekmebir karavan aldım 5,25 Erba bir gün bir yerlerde yollarımızın kesişmesi ve nice dostlukların kurulması dileği ile.
  9. hüseyin gelici

Çekme Karavanım "turtle"

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır (5 yıl ) hayalini kurduğum çekme karavanımı 28 Ekim 2015 de almış bulunmaktayım.Erba’nın 5,25 modeli. Araştırmalarım sonunda Istanbul’da bir dostum sadece 1 kez kullandığı 2015 model karavanını satılığa çıkartınca ben talip olmuştum sonuçta bana nasip oldu.Kendi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri