Arama sonuçlarınız

1. segiler

Karya Yolu -datça Etabı 18-23/05/2013

Herkese selamlar.. Şubat ayında hizmete açılan Kariayolu datça etabında ortalama 5 gün olacak şekilde yürümek isteyen arkadaşlar var mı acaba.. Yol işaretlidir ve yükseltisi fazla yok(0-300m civarı)..malum havalarda uygun,çok sıcaklar bastırmadan önümüzdeki hafta içi gezilebilir diye...

2. segiler

Likya Yolunda Yürüyelim (12 - 21 Ekim 2012)

Selamlar... 12-13/10/2012 tarihi gibi başlamak üzere finikeden antalya istikametine likya yolunda yürümek isteyen arkadaşlar mail atabilirler,niyetim daha önce yürüdüğüm likya yolunun kalan 164 km yolunu 8_9 günde bitirmek,ilgilenen arkadaşların maillerini beklerim.teşekkürler..
  3. segiler

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul söylemeyi unuttum bu etap gerçekten manzara itibariyle muhteşem manzaralarla ve kamp alanlarıyla dolu, bu güzellik karşısında insan kamp atmadan duraklamadan kolay kolay adımlayamıyor kekova -demre- muhteşem güzellikde...

4. segiler

Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul

Ynt: Likya Yolu icin yol arkadasi ariyorum Tarih : 31 Agustos - 2 Eylul merhaba o parkuru geçen haziran ayında yürüdüm. sizin gibi 7 günde kaş-gelidonya feneri yada olimposa varırım dedim ama demrede sonlandırdım. biraz gayret etseydim finike olabilirdi belkide.diyeceğim demreden sonra 1800...
  5. segiler

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

Ynt: Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri takip

6. segiler

Likya Yolu için Yol Arkadaşı ? (5 Ağustos 2013)

Arkadaşların da dediği gibi ağustos en olmayacak zaman,yürüyüş eziyete dönüşür,2011 eylülünde ovacık-letoon etabını yürüdüm çok zorlandım,2012 haziranda kaş-demre etabını yürüdüm havaların bulutlu gitmesi biraz şansımaydı ki fazla zorlamadı güneş ve birazda etap fazla yükseklere çıkartıp...

7. segiler

likya yolunda yoldaş aranıyor..

Merhaba arkadaşlar..31ağustos yada 1 eylül (1 gün opsiyonlu) 7-8 gün sürecek şekilde planladığım bi yürüyüş yapmak istiyorum.rota ovacık-kaş arası likya yolu olacak şekilde.yorumları günceleri okudukça heyecanım arttı ve bu etabı yürümeye karar verdim ancak uğraşlarıma rağmen arkadaş çevremden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri