Arama sonuçlarınız

1. T

30000₺ Hangi 4*4 Alınır

Genç olması, yakıtının ve vergisinin az olması, yedek parçanın bol olması gibi sebepler nedeniyle 4 çeker duster mantıklı ;ancak zevkler işin içine girince durum değişiyor.

2. T

Wj Kasa 2.7 Crd Motor 2004 Ve 2005 Modellerde Ön Far Şekli Değişiyormu

Verdiğiniz bilgi Teşekkür ederim, sürekli kafa karıştıran bir durum diye düşünüyordum, haklıymışım, piyasada bu şekilde eksik ve yanlış bilgiler geziniyor ilginiz için tekrar teşekkürler saygılar.

3. T

Wj Kasa 2.7 Crd Motor 2004 Ve 2005 Modellerde Ön Far Şekli Değişiyormu

Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bir soru var, WJ kasa 2.7 crd motor 2004 ve 2005 modellerde ön far şekli değişiyormu; yani 2004 modele kadar ön farlar düz, 2005 modelde yanlarda dairesel bir çıkıntı var, sormak istediğim 2005 model olupta farı düz olan wj kasa varmı ? Satılık araçları...
  4. T

Izmir 2003 Grand Cheroke Servis Deneyimi

Tüm servisler için aynı şeyi söylemiyorum; ama şimdiye kadar kullandığım araçlarımı götürdüğüm özel servislerin çoğunda çalışanlar işlerini ezbere yapıyorlar ve yaptıkları işlerle ilgili eğitim alıp almadıkları konusunda ciddi şüphelerim var, en basitinden eleman, polen filtresini yerine takacak...

5. T

Gc Wj 2.7 Crd 2 Çeker Sürüş Modu Varmıdır.

Teşekkür ederim Emre bey, şimdi oldu işte taşlar yerine oturdu. Almayı düşünüyorum ve araştıma aşamasında aklıma takılan bir souydu aydınlattınız, tekrar teşekkürler saygılar.

6. T

Gc Wj 2.7 Crd 2 Çeker Sürüş Modu Varmıdır.

Tüm grup üyelerine selamlar, aranıza yeni katıldım, soru sorma şeklinde veya yerinde hata yaptıysam affola, merak ettiğim Grand Cherokee 2.7 crd 2004-2005 model araçlarda 2 çeker sürüş modu varmıdır, varsa bu moda geçebilmek için ayrı bir kol veya düğme varmıdır. Teşekkür ederim.
  7. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, ismim Onur, Konyada ikamet ediyorum, 40 yaşındayım Harita Mühendisiyim doğayı ve 4x4 leri seviyorum; ama şuan 2 çekerim, inşallah bir süre sonra yeniden 4 çekere terfi edicem ama bu sefer sizin sayenizde daha bilgili daha dolu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri