Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 6-7 yıldır Kore ve Japon araçlarına parçalarımı oradan tedarik ediyorum. Kredi kartı ile ödemeyi yaptıgım anda aksam anlaşmalı kargoya veriyorlar, sabah ustaya ulaşıyor. İns isinize yarar.
İstanbul Aksaray da bir Parçacı iletişim bilgileri var. Pazartesi arayıp görüşün isterseniz.
TOKYO OTOMOTİV
Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray
0 212 585 30 70 - 585 30 80
İstanbul Aksaray da Kore Japon parçacısı irtibat bilgilerini verebilirim.
Kredi kartı, EFT ile ödeme yapıp kargo ile size ulaşmasını sağlayabilirler. İstanbulda ikamet ediyorsanız kargoya gerek kalmaz.
TOKYO OTOMOTİV
Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray...
Komutanım Hoşgeldiniz iyi forumlar
4x4 vergi dilimi farklı isterseniz bir inceleyiniz
Arazi zorunluluğu yoksa 4x2 yakit vergi vb icin daha ekonomik olur.
Ayrıca otomatik sevirseniz Japon pick up lar size uygun olacağını düşünüyorum
Galvaniz sacdan veya paslanmazdan yaptırılmaz mı
Sanayi havalandırma kanalı yapan, teneke isleri yapan birisine eskisini ölçüsünü sablonunu vs verip ister kalıcı ister orijinalini bulana kadar geçici imal edilebilir.
Kolay gelsin
Yeni egsoz olunca belirttiginiz gibi ilk basta duman ve bir süre sonra da koku biter. Flowmaster icin tecrübe etmedim muhtemelen aynı tepkiyi veriyordur.
Hangi ilde ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ( arac Çorum lu [emoji1] ) İstanbul Aksaray da bir parçacım var bilgilerini buraya ekliyorum mahsuru varsa yoneticiler silerse sevinirim.
TOKYO OTOMOTİV
Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray
Timur abi
0 212 585 30 70...
Önce kutup basları gevisek olma ihtimali kontrol edilebilir.
Eksi kutup basından motor gövdesine ve aracın gövdesine sase bağlantısı olur. Yakın zamanda Sanzuman veya motor indirildiyse bu kablo bağlı değil veya gevisek olabilir.
Artı kutuptan aracın büyük amper değerli sigortalarına motor...
Sehir ici kullanımda büyük hacimli motorlar dezavantajlı ayrıca bu tıp araçların bakım onarımının en azından bir bölümünün tarafinızdan yapılabilmesi kullanım maliyetinizi azaltır.