Arama sonuçlarınız

1. Serhun

Suzuki Vitara 2003 Jlx Rolanti Sensoru Nerden Bulabılırım...

Ben 6-7 yıldır Kore ve Japon araçlarına parçalarımı oradan tedarik ediyorum. Kredi kartı ile ödemeyi yaptıgım anda aksam anlaşmalı kargoya veriyorlar, sabah ustaya ulaşıyor. İns isinize yarar.

2. Serhun

Suzuki Vitara 2003 Jlx Rolanti Sensoru Nerden Bulabılırım...

İstanbul Aksaray da bir Parçacı iletişim bilgileri var. Pazartesi arayıp görüşün isterseniz. TOKYO OTOMOTİV Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray 0 212 585 30 70 - 585 30 80
  3. Serhun

Toyatanin Devi

Kolay gelsin ins gönlünüze göre yapar ağız tadıyla binersiniz.

4. Serhun

Farklı Bir Ev Yapımı Karavan Elektrik Çıkışı ;)

Güzel bir uygulama olmuş elinize emeginize saglık.
  5. Serhun

Hayatta Kalma Uygulaması Türkçe (kendi Uygulamam)

Elinize emeginize saglık paylaşım icin teşekkürler.

6. Serhun

Kim Çaldı Lan Cüzdanımı? (bir İstanbul Gezisi)

Paylaşım icin teşekkürler elinize kaleminize saglık

7. Serhun

Ducato'lardaki Stepne Hırsızlığı.

Yerinden sökülmeyecek sekilde ilave parça vs tadilat yapıp kafesin ve lastiğin çalınmasını önleyecek birşeyler yapılabilir.
  8. Serhun

Karadağ / Karacabey.. Kestane Topladık..

Kareler ve paylasim icin teşekkürler
  9. Serhun

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Kayıcının gresorlugu gibi duruyor.

10. Serhun

1999 Model Daıhatsu Terios Aracım Için Sağ Fara Ihtiyacım Var, Konu Hakkında Yardımızı Rica Ederim.

İstanbul Aksaray da Kore Japon parçacısı irtibat bilgilerini verebilirim. Kredi kartı, EFT ile ödeme yapıp kargo ile size ulaşmasını sağlayabilirler. İstanbulda ikamet ediyorsanız kargoya gerek kalmaz. TOKYO OTOMOTİV Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray...

11. Serhun

Dacia Duster Sustalı Anahtar Yapımı

Elinize emeğinize saglık paylaşım icin teşekkürler
  12. Serhun

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

Paylaşım icin teşekkürler. Güzel bir konu elinize emeğinize saglık kareler icin teşekkürler. ins herkes gönlüne göre hayal ettiklerini yasar.

13. Serhun

Bir 4x4 Seçimi..

Komutanım Hoşgeldiniz iyi forumlar 4x4 vergi dilimi farklı isterseniz bir inceleyiniz Arazi zorunluluğu yoksa 4x2 yakit vergi vb icin daha ekonomik olur. Ayrıca otomatik sevirseniz Japon pick up lar size uygun olacağını düşünüyorum
  14. Serhun

97 Terrano Parça Problemi

Galvaniz sacdan veya paslanmazdan yaptırılmaz mı Sanayi havalandırma kanalı yapan, teneke isleri yapan birisine eskisini ölçüsünü sablonunu vs verip ister kalıcı ister orijinalini bulana kadar geçici imal edilebilir. Kolay gelsin
  15. Serhun

Malatya - Arapgir Kanyon Geçişi

Konuya resim ve yorum eklerseniz sevinirim.

16. Serhun

Flowmaster Son Susturucu Montaj Sonrası Kullanım Koku Ve Beyaz Duman Var?

Yeni egsoz olunca belirttiginiz gibi ilk basta duman ve bir süre sonra da koku biter. Flowmaster icin tecrübe etmedim muhtemelen aynı tepkiyi veriyordur.
  17. Serhun

Suzuki Vitara Jlx 1.6 (3 Kapı) Parça

Hangi ilde ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ( arac Çorum lu [emoji1] ) İstanbul Aksaray da bir parçacım var bilgilerini buraya ekliyorum mahsuru varsa yoneticiler silerse sevinirim. TOKYO OTOMOTİV Namık Kemal cad Gencoglu is merkezi No 19 giriş No 8. İSKİ arkası Aksaray Timur abi 0 212 585 30 70...
  18. Serhun

Grand Cherokee 3.1 Td Mazot Pompasi Sorunu

Havasını alıp deneyebilirsiniz Bosch car servise veya sanayide pompacı dediğimiz ustalardan onarım konusunda destek alınabilir. Gecmis olsun.

19. Serhun

Range Rover 4.0 Se. 1995 Model

Önce kutup basları gevisek olma ihtimali kontrol edilebilir. Eksi kutup basından motor gövdesine ve aracın gövdesine sase bağlantısı olur. Yakın zamanda Sanzuman veya motor indirildiyse bu kablo bağlı değil veya gevisek olabilir. Artı kutuptan aracın büyük amper değerli sigortalarına motor...
  20. Serhun

Blazermı Explorermı ?

Sehir ici kullanımda büyük hacimli motorlar dezavantajlı ayrıca bu tıp araçların bakım onarımının en azından bir bölümünün tarafinızdan yapılabilmesi kullanım maliyetinizi azaltır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri