Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Revizyonlu kutulardan çok şikayet oldığu için sıfırını aldım. Crown markası. Yalnız 96 modellerde hıza duyarlı direksiyon sistemi var ve bunun pompası bu kutuya uymuyor. Yani kutu pompa beraber değişmesi gerekiyor.Fiyatları düşmüş ben daha pahalı almıştım. Kutu Crown Automotive Steering Boxes...

2. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Rockauto uygun fiyatlı olur, amazon da bulabilirsen hızlı gelir. Ben alacaklarımı biraz toparlayıp summit racing i kullanıyorum.
  3. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Ayna mahruti, rulmanlar, keçeler sıfırlandı. Biliyorum takip ediyorum bu kanalı o da sıfırlıyor arabayı benim gibi :smiley:

4. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Diferansiyel işi bugün halloldu. Gazdan ayağımı çektiğimde sadece sessizlik var artık, su gibi akıyor yolda. Ön salıncaklar, tüm direksiyon kolları, track bar, ön taşıyıcılar, diferansiyel üstündeki burçlar, pitman kolu sıfır olarak değişti.Kuru yağlama yapıldı. Kaplamalı tip olan bijonlarımı...
  5. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Satmam :)

6. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Kusuruma bakma biraz geç cevap yazıyorum,rahatsızım bir kaç gündür.Parça kataloğundan baktım ama tarifine uyan bir şey bulamadım.Muhtemelen şanzıman kovanına dahil olarak geliyor olabilir.Ses var bende ama şanzıman revizyonundan sonra çok azaldı.Çok nadiren duyuyorum arada.

7. VolkanGurcan

Death Wobble Sorunu

Asfalta çıkmıyorsa sorun olmaz, vurun çamura gitsin
  8. VolkanGurcan

Death Wobble Sorunu

4" +13cm get toplamda 9" olmuş oluyor. Kaynaklı kolla, uzatılmış amortisörle olmaz bu iş. En azından getleri söküp kullanın. Araba değil o şu an tekerlekli tabut.
  9. VolkanGurcan

4.0 Kare Kasaya Mercedes Om617 Motoru Takmak İstiyorum

Aracınızın 2600 kg olduğundan emin misiniz? V8 ZJ 1800 kg civarında çünkü.1400-1500 kg da XJ ler olmalı.

10. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Geldi :cool:

11. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Üst kapakları aynı diye biliyorum. Farkı ya piston kolu yada piston çapıdır.
  12. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Tam tersi bir durum söz konusu.Özellikle sağ ve sol manifoldu birleştiren Y pipe denilen parça tasarımı çok başarısız ZJ lerde.Standart egzoz sistemine kıyasla 3" e genişleyen egzoz boruları ve daha geçirgen katalitik konvertör-egzoz kombinasyonuyla 40 hp ye ulaşan güç artışı sağlanabiliyor.Tabi...

13. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Doug Thorley headers Tar otoda 3200 tl ye düşmüş. Komple 3" egzoz sistemine geçiyorum demek oluyor bu. Hep istiyordum ama gereksiz pahalı diye boşver diyordum. Flowmaster Super 50 ve yine flowmaster kat ile tamamlamayı düşünüyorum.
  14. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Direksiyon kutusuyla ilgili de bir güncelleme yapayım.Park ederken bazı direksiyon açılarında sanki pompa hiç devrede değilmiş gibi bir sertlik oluyordu.Tekrar hava alma işlemi uyguladım geçenlerde biraz daha normale döndü.Fırsat bulunca tekrar almayı düşünüyorum havasını.Bunun dışında özellikle...
  15. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Taksiler V8 olsun binerim :smiley:

16. VolkanGurcan

2000-2004 Wj Veya 1996-1998 5.2 Zj Aranıyor

Paylaşımlarınızı bekliyoruz.Hayırlı olsun.
  17. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Bugün muayene işini hallettim iki yıl kafam rahat.Fotoğraftaki ayrıntıya dikkat:sunglasses:
  18. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Nasıl olsa bitmeyecek :)

19. VolkanGurcan

Toplamaya Başlıyoruz 96 Zj 5.2 Öneri Ve Tecrübe Alınır

Geçmiş olsun öncelikle.Fotoğraflardan yağın nereden geldiği anlaşılmıyor ama hem motor hem de şanzıman yağı aynı yerden gelmez.Mutlaka iki ayrı yerden gelir ki bu da iki ayrı probleminiz var demek.Çekiciyle servise götürün bence.
  20. VolkanGurcan

Diy Direksiyon Pompa Revizyonu

Teşekkür ederim ama benim revize ettiğim pompa boşluk sorununu çözmez. Bir de yakın bir arkadaşım talip oldu pompaya. Sizin sorununuz direksiyon kutusu. Onu da revize etmeyi planlıyorum ama boşluğunun gideceğini pek sanmıyorum. Aracınızda hıza duyarlı direksiyon yoksa benim aldığım sıfır kutuyu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri