Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

Grand Cherokee 5.2 V8 1998 Zj Vitese Geçmiyor

Yokuş çıkarken OD tuşuna basın yada 2 ye alın ve o şekilde deneyin.Eğer gaza bastıkça devir artıyor ama hız bariz bir şekilde az kalıyorsa şanzıman kaçırmaya başlamış olabilir.Zamanla yokuşlarda geri kaçırmaya da başlayacaktır.

2. VolkanGurcan

2003 G.cherokee 2.7 Crd Alarm

Yetkili servisteki diagnostik cihazları müdahale edebilir sanırım alarma. En azından devreden çıkarabilir. Kullanma kılavuzundan sigortası olup olmadığına da bakabilirsiniz.
  3. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Kırmızı bölgeye gelmedikçe sıkıntı yok. Tam ortada duruyordu bende.

4. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Liqui moly yada würth ün karbüratör temizleyicileri iyidir. Kelebekler elektronik olmadığı için balata spreyi zarar vermez ama sensörleri temizlemezdim ben olsam.
  5. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

LPG sökülünce kaputun altı ferahlar.

6. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Devir ve yağ basıncı senkronize şekilde hareket ediyorsa problem devirden olabilir. Sabit bir devirde yol alırken yağ basıncında anlık düşmeler oluyor mu? Rölanti problemine gelince bir çok şey olabilir. Ben olsam şunları yapardım sırayla 1.Rölanti valfi ve gaz kelebeğini bu iş için özel bir...

7. VolkanGurcan

Vergi Indirimi 5.2 Zj

Evet.
  8. VolkanGurcan

Vergi Indirimi 5.2 Zj

1057 TL indirimli hali.
  9. VolkanGurcan

Vergi Indirimi 5.2 Zj

Sonuçlanması biraz zaman alıyor ama eninde sonunda oluyor.

10. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Limited slip tipi olduğu için düğme olmaz. Arka tekerlekleri yerden kesin. Tekerlerden birini elle döndürün. Diğer teker aynı yöne dönerse kilit var, ters yöne dönerse kilit yoktur. 96 Amerikan versiyonlarında kilit kolay kolay çıkmaz.

11. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

VEHICLE IDENTIFICATION NUMBER DECODING CHART POSITION INTERPRETATION CODE = DESCRIPTION 1 Country of Origin _________________________________1 = United States 2 Make ____________________________________________J = Jeep 3 Vehicle Type _____________________________________4 = MPV 4 Gross Vehicle...
  12. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Amazon tr de olacağını sanmam. Hız göstergeniz km mi? Şase no sunun ilk kısımlarını yazarsanız bakarım.

13. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Grand Cherokee Amerikan versiyon olmasına rağmen radyosu çalışıyordu.Bendeki sistem CD,kaset ve radyo beraber olan sistemdi ama cd playerı çalışmadığı için değiştirmiştim.Bence double ekran koymayın.Sığdırmak için kesmeniz gerekecek yuvayı.Amazonda metra marka çerçeve var,onunla kaliteli bir...
  14. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Biraz uzun sürüyor sonuçlanması.Ben de şimdi gördüm düştüğünü verginin :smiley:
  15. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Normalde 2964 TL ,bir alt dilime indirince 2114 TL oluyor.1057 TL altı aylık .

16. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Teşekkürler. Benzin pompasına kendi başınıza ulaşmanız zor.Deponun alttan tamamen sökülmesi gerekiyor.Mümkün olduğu kadar boş depoyla girişin bu işe ki hazır depo sökülmüşken iç temizliğide yapılabilsin.Benim şüphem daha önce sadece elektrik pompası değişimi yapıldıysa belki bir hata sonucu...
  17. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Merhaba,hayırlı olsun aracınız. Şamandıra arızalı olabilir yada basit bir temassızlık da olabilir kablolarında. Hesaplamanızla 20 lt güzel bir tüketim bence.Yol bilgisayarında 18.5 lt civarındaydı benim tüketimim.
  18. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Amazonda gönderen var ama yorumu olumsuz. Summit racingden bakalirsiniz.

19. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Merhaba, Crown 4762490 diye aratırsanız farklı yerlerden seçenek çıkıyor.
  20. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Yanar tabi ama yanlışlıkla patlamasından iyidir bence.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri