Arama sonuçlarınız

1. VolkanGurcan

zj için teyp önerisi

ZJ ye double din önermem.Kaliteli bir single din ve amazondan montaj aparatları en iyi çözüm bence.

2. VolkanGurcan

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Abs Işığı

1 sadece 1.vites 2 1 ve 2 3 1,2 ve 3 4 1,2,3 ve 4
  3. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Aracımı alan arkadaş satmaya karar vermiş. Benden alırken küçük kaporta kusurlarını hallettirmişti. Ayrıca sıfır olarak atiker lpg bağlanmıştı. Yapılan diğer şeyler konuda mevcut zaten. İlgilenen olursa bana özel mesaj atsın, arkadaşın telefonunu veririm. Araç Ankara'da bu arada. Plaka değişmedi.

4. VolkanGurcan

97 Expedition Günlüğü

97 modeller E40D şanzıman, 98 den itibaren 4R100 e geçmiş Ford. Dıştan tamamen aynı olmasına rağmen 4R100 ün iç aksamları daha sağlam. Benimki henüz revizyon görmedi ama 60000 mildeki bir aracın sahibi arkadaşım ve revizyon yapıldı ki o 98 model.
  5. VolkanGurcan

97 Expedition Günlüğü

Daha önce "96 Grand Cherokee Günlüğü" başlığı altında aracım ile olan maceralarımı paylaşıyordum.Her ne kadar Jeep kadar kullanıcısı olmasa da,Expedition ile ilgili başımdan geçen ve belki bir gün birilerinin işine yarayabilecek ufak bilgileri de buradan paylaşmak istedim. Aracım...

6. VolkanGurcan

5.2 Zj Lastik, Jant, Egzoz Aranıyor

Arabayla beraber sattım 🙂

7. VolkanGurcan

Grand Cherokee 1996 Zj - Bagaj Kısmında Çürüme

Sunroof giderinden olabilir sanırım bu sorunun kaynağı.Eğer elinizden geliyorsa tüm bagaj bölümündeki döşemeleri sökün kaportacıya teslim etmeden önce.Orjinal parçaya gerek yok bence burda.Paslı bölge kesilip uygun şekilde parça kaynatmak yeterli olur.Bakırköy sahilde Nish otomotiv var.İş...
  8. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Eğer kutu ve pompanız orjinaliyle aynı olacaksa değişime gerek yok ama hıza duyarlı tipten normal tipe değiştiriyorsanız uymayacağı söyleniyor.
  9. VolkanGurcan

Durango 5.9 Vs. Grand Cherokee Wj 4.7

Parça problemi yaşamamak için WJ kesinlikle.

10. VolkanGurcan

Büyük Lastikli Araçlara Özeniyorum, Alacaktım Tehlikeli Olur Dediler

255/70/17 ile 6mm, 265/70/17 ile de 13mm yükselme olur.Sürtme yapmıyorsa herhangi bir tehlike oluşturmaz.

11. VolkanGurcan

Büyük Lastikli Araçlara Özeniyorum, Alacaktım Tehlikeli Olur Dediler

AT lastikle sorun yaşamazsınız.BF Goodrich AT leri iki yıl kullandım gayet iyi performansları.Çok dişli olan MT lastiklere hiç girmeyin ama.
  12. VolkanGurcan

Kj Debriyaj Ve Volant

SACHS DMF91114 olarak sachs distribütöründen sormayı deneyebilirsiniz. Tek parça olanına rastlayamadım,ancak cnc de yaptırılabiir ama ne kadara mal olur ve değer mi bilemedim.

13. VolkanGurcan

2006 Lc Prado Ve Zeytinburnu Gökdere Toyota Servis Rezaleti.

Yapılan işler de öyle ahım şahım ustalık isteyen şeyler değil.Sadece dikkat ve ikinci kere kontrol isteyen şeyler.Kötü bir tecrübe olmuş sizin için ama keşke baştan tanıdığınız ustaya teslim etseydiniz aracınızı.Esnaflığı böyle olan servislerin değiştirdim dediği parçalardan da şüphelenirdim ben...
  14. VolkanGurcan

Arkadan Gelen Ses

Özellikle dönüşlerde oluyorsa diferansiyel kilidi yapıyor olabilir.
  15. VolkanGurcan

Grand Cherokee 4.7 Savrulma Hak

Klima fanı yok diye biliyorum WJ de ama olsa bile harareti etkilemez. Radyatör ve tüm soğutma suyunun geçtiği sistem temizlenmeli öncelikle. Video: https://www.youtube.com/watch?v=s--5ft5YiHg Videoda oldukça ayrıntılı anlatmış ChrisFix.

16. VolkanGurcan

Grand Cherokee; Klima Tahliye Suyu Sorunu

Google a cherokee klima gideri yazın çıkıyor.Başka bir sitenin linkini eklemedim belki sorun olur diye.
  17. VolkanGurcan

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Temiz durumda bulabilirseniz Tahoe amerikan hissini en iyi veren araç bence.Orijinal egzozuyla bile V8 homurdanması duyuluyor.Expedition mercedes gibi, sanki dört silindirli güncel bir araç gibi sesi.
  18. VolkanGurcan

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Bir ara ilanlarda 5.7 Hemi motorlu WK görmüştüm ama geneli 3.0 CRD. Amerikan olacaksa bence benzinli olmalı. Mercedes GL serisinede bakabilirsiniz, hacim olarak güzeldir.

19. VolkanGurcan

96 Zj Günlüğü

Sıfır kutu,sıfır pompa,sıfır pitman ve ironrock hd direksiyon kitiyle boşluk kalmıyor ama orjinal direksiyon kollarıyla yine bir miktar boşluk oluyor.Boşluk aracın kendisinde var biraz sanki :smiley:
  20. VolkanGurcan

Grand Cherokee 5.2 V8 1998 Zj Vitese Geçmiyor

Kullanma kılavuzunda yazan işlevi römork çekerken ve sürekli rampa çıkarken kullanılabileceği yönünde. Ben şehir içinde kullanıyorum genelde.Dörtle üç arasında sürekli git gel yapmasın diye.Trafik sıkışıklığı varsa direk ikide kullanırım.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri