Arama sonuçlarınız

1. bcirav

Bayramınız kutlu olsun

Tüm gezenbilir üyelerinin vede feroza severlerin Kurban Bayramı mübarek olsun...

2. bcirav

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler 136 bh çok iyi hocam sağolasın en kısa zamanda alacam bi tane fiyatlarıda 20-25 bin tl arası değişiyo nette kısmet olursa paylaşırım resimlerini ilgilendiğin için çok teşekkür ederim hüseyin usta...
  3. bcirav

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler ustam çok teşekkür ederim cevabın için... az önce sizin bir yazınızı okudum 2.2 ler için motoru biraz ağır demişsin acaba motor modifiyesi bulunurmu bu modeller için mesela yazılım yükseltme yada chip-box gibi uygulamalar?

4. bcirav

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler iyi akşamlar Hüseyin usta. adım Barış Cirav aranıza trabzondan katılıyorum...ne zamandır 4x4 bir arazi aracı arıyordum... çeşitli markaların modellerine baktım ama içime sinen opel 2.2 dti sport modeli oldu...internette 2000 model bir tane...
  5. bcirav

2000 model 2.2 dti sport hakkında bilgi almak istiyorum

Ynt: 2000 model 2.2 dti sport hakkında bilgi almak istiyorum tekrardan iyi akşamlar... dünkü mesajımda belirtmiştim opel 2.2 dti sport modeline bakıyorum. aşağıda linkini verdiğim araç hoşuma gitti. aslında resimlerden vede internetten pek anlaşılmaz ama yine de azda olsa bi fikir edinilir bi...

6. bcirav

2000 model 2.2 dti sport hakkında bilgi almak istiyorum

herkese iyi günler...Adım Barış Cirav Trabzondan katılıyorum...yaklaşık 3 aydır arazi aracı arıyorum...Kafamda çeşitli markalar var henüz karar vermedim...opel frontera 2000 model 2.2 dti sport seçeneklerden birisi. aracı %60 şehir %40 arazide kullanıcam nasip olursa.bu araç hakkında teknik...

7. bcirav

feroza almayı düşünüyorum...

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla araştıramadım gidip görüşemedim arac sahibiyle...birde bu işler biraz kısmet nasip işidir...tam olarak satılmamış sadece ayırt edilmiş haber bekliyor ayrıca fiyatınıda 9000 indirmiş... alanada satana hayırlı uğurlu olsun...
  8. bcirav

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... haklısınız alican bey bende sizinle aynı fikirde sayılırım...aracınızda baya güzel bir araç...aracınızı sattıktan sonra yine offroad türü bir araçmı alcaksınız yoksa normal binek araçmı?
  9. bcirav

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... az önce araç sahibiyle görüştüm aracı sattığını söyledi kısmet değilmiş hayırlı olsun dedim... alican arkadşın aracınıda gördüm malum sitede aracı hakikatten aracı sitedende tanıyorum çok güzel ama kocaelinde olması biraz uzak yani mesafe ve tabi bütçe...

10. bcirav

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... teşekkür ederim ilginiz için... bir kaç sorum var araçta lpg var yalnız tankı aracın altına monte etmişler acaba bi sorun olurmu? aracı canlı gözle de gördüm biraz inceledim ama sahibini bulamadığım için yüzeysel bir inceleme oldu ayrıca sunroof ve arka cam...

11. bcirav

herkese iyi akşamlar değerli Gezenbilir üyeleri... adım Barış CİRAV... 29 yaşındayım Trabzondan aranıza katılıyorum (tabi müsadenizle)... kendimi bildim bileli doğa sporlarına özellikle off road ve avcılığa ilgim oldukça fazla. forumu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum özellikle ferozayla ilgili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri