Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

2009 Cherokee (KK) 2.8 CRD Limited. 2008-2012 arasında üretilmiş olan model. Kare kasa.

2. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Jeep Cherokee'de kullanan var mı acaba?
  3. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Teşekkür ederim. VGATE araştırayım.

4. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Evet İPhone kullanıyorum. Bildiğiniz veya önerebileceğiniz bizi üzmeyecek bir marka ve model var mı?
  5. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu OBD 2 cihazını nereden tedarik edebilirim?

6. sguvenc

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Bu Cherokee’ler TSK’dan çıkma. TSK’da kullanılmış araçları 20 yaşında, babası arabayı yıkasın diye vermiş gençlerimiz tarafından tepe tepe kullanıldığından alana pek tat vermez. Bu araçlar ancak alındıktan sonra epey bir masrafla elden geçirilmiş ise alınır. Bildiğim kadarıyla kullanımları da...

7. sguvenc

Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu

Tavandaki derken kabin içini değil dışını kastetmiştim. Profil resmimdeki resimde de belli olduğu gibi o radyo anteni.
  8. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Aracımı yeni aldığım için bir çok konuda sorularım oluyor. Öncelikle bundan önceki aracımda multimedya cihazım vardı, ve Navigasyonu çok sık ve etkin olarak kullanıyordum. Bu aracıma da takmayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlardan cihaz önerisi olan var mı? Buna bağlı olarak da 2009 Cherokee 2.8...
  9. sguvenc

Barcelona 7 Günlük Gezi

Bakın bu tespitinizde yerden göğe kadar haklısınız. 24 euro ve araç kira parası ile bir çok şey yaparsınız. Ayrıca yaz aylarında gittiğinize göre bence gezerek görmeniz çok daha faydalı olur.

10. sguvenc

Haklı olabilirsiniz. Benim aracımda camlarda anten yok. Tavanda arka ortada da radyo anteni var. Benim anladığım sağ arka bagaj camının üzerinde gizlenmiş bir pusula anteni var. Bunu aracın başına inince incelemeliyim.

11. sguvenc

Barcelona 7 Günlük Gezi

Sagra da familia da hangi kuleye çıkacağınız çok da önemli değil. Pek bir fark yok. Saat dilimine gelince biletlerinizi önceden internetten aldıktan sonra dilim çok da önemli değil. Biz ocak ayında gitmiştik yani kış şartları vardı. Ancak her saat diliminde kalabalık oluyor. Günlük programınız...
  12. sguvenc

Sağ arka camda bulunan anten ne antenidir? Resimlerdeki antenler mobil araç telefonlarına ait telefon antenleri. Benim aracımın kitapçığında sağ arka cam üzerinde pusula anten. olduğu yazılı.

13. sguvenc

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

Dolmakalem benim de çalışırken olmazsa olmazımdı. Çalışırken yaklaşık 13 yıl boyunca imzalarımı hep tek bir dolmakalemimle attım. Önce siyah mürekkep kullanıyordum. Daha sonra mavi mürekkep kullandım. Attığım bütün imzalar kendime ait ve özellikli bir dolmakalem ile atılmıştı.
  14. sguvenc

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Cevabınız için teşekkür ederim. Aracı alırken altını üstünü epeyce incelettim. Ama dediğiniz gibi ara ara da lifte kaldırıp baktırmakta fayda var. Yağ markalarını da incelemek lazım.
  15. sguvenc

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Bu konuyu hortlatmış gibi oldum ama lazımdı. Ben aracımı bir ay önce aldım. 2009 Cherokee 2.8 CRD Limited. Yaptırmış olduğum expertizde aracın ufak tefek kusurları dışında büyük bir problemi olmadığını ve bakımlı olduğunu öğrendim. Aracı aldığımda 148.500 km'de idi ve bakımları 147.268 km'de...

16. sguvenc

Barcelona 7 Günlük Gezi

Selamlar, Evliyaçelebi2'nn de belirttiği gibi Barcelona için araç kiralamaya hiç gerek yok. Bir çok Avrupa ülkesinde olduğu gibi Barcelon'nın da metro altyapısı çok rahat. Geçen yıl Barcelona, Madrid seyahati yaptık. Barcelona da dilediğiniz her yere metro ve tren ile çok rahat gidebilirsiniz...
  17. sguvenc

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

Askeriyeden çıkma ise bu kilometre normal. Ancak askeri jeep'ler Mısır üretimi araçlardı ve piyasadaki muadillerinden daha kötü.
  18. sguvenc

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

Öncelikle hoş geldiniz ve alacağınız araç şimdiden hayırlı olsun. Ben de 3 hafta önce jeep almış yeni bir kullanıcı olarak araç ararken ve alırken nelere dikkat ettim yazayım dedim. Öncelikle Jeep almaya niyetlendiğimde internette oldukça uzun ve detaylı araştırma yaptım. Bir çok yorum okudum...

19. sguvenc

Multimedya Öneri

Selamlar, Aldığım 2009 Cherokee 2.8 CRD Limited aracım için multimedya cihazı arıyorum. Bu gün denediğim cihazda canbus problemi yaşadık. Multimedya cihazı marka ve modeli önerisi olan var mı? Ve nerede bulabileceğim konusu da önemli bir soru.
  20. sguvenc

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

Teşekkür ederim. Hesapladım ve bu %5 muafiyetinden faydalanamıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri