Arama sonuçlarınız

1. sobalye

Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !...

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... valla öyle orjinal yani öyle motor şanzıman değişme falan da yok keşke 2 çeker özelliği de olsa ama malesef yok bu arada bu araçta arka lambalar ikaz veriyor sürekli ama hepsi faal durumda acaba watt değerleri tutmama gibi bir nedenden...

2. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... araç arka lmbalarda yol bilgisayarında hata veriyor bana usta bana watt değerlerinin tutmadığınıbu yüzden hata verdiğini söylüyor birde 130 dan sonra bir uğultu var araçta rahatsızlık verecek seviyede bu arada ben çanakkale de şehitler diyarında...
  3. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... grand cherokee 4.0 97 model doğru duydunuz keyifli bir araç ama parça bulabileceğim yerler hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar

4. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... sonunda jeep grand cherokee mi aldım hem grand hem 4000 cc hemde 97 biraz heyecanlıyım yarın elime ulaşacak
  5. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... hep aceleden zaten yaptık ütün zararları

6. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... konfor şartben zevkime düşkünüm. bir dostum bana maslak hariç her yere bak göztepe ve kadıköy temiz araba bulabileceğin en iyi yer dedi bilmem katılırmısınız

7. sobalye

Ynt: Grand Cherokee Almak İstiyorum, Yardım !... :) şimdiye kadar araçlarımdan yaptığım zarar 50000 ytl civarı kuş serilerine binip kar etmektense salon arabalara binip zevk etmeyi tercih ederim.jeep bana biraz uzak oldu hep ama volvo yu verdikten sonra karar verdim bir jeep e binicem burası da...
  8. sobalye

birileri bana yardımcı olabilirmi 96 97 cherokee almak istiyorum yakıt biraz gözümü korkutuyor bide satılmaz endişesi memnun kalmadığımda bir arkadaşım son sahibi olabileceğimi söylüyor 350 krş mu yakıyo yoksa 600 700 krş mu bir cherokee sahibi olabilmek için en doğru adres neresi şimdiden...
  9. sobalye

Jeep Almak İçin Yardım

Ynt: Jeep Almak İçin Yardım hiç jeep cherokee yokmu satılık temiz

10. sobalye

Jeep Almak İçin Yardım

selam arkadaşlar ben 16000 ytl gibi bir bütçe ayırdım ve bir jeep almak istiyorum. dağa çıkmak için değil onu cross la yapıyorum zaten bir tanıdığım bana 1996 cherokee almamı önerdi yeni konsol dur tutulan modeldir falan gibi çanakkale de bu tür araçlar bulunmaz internetteki resimlerede ne kadar...

11. sobalye

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İsmim serdar çanakkale liyim balıkçılıkla uğraşıyorum profesyonel anlamda şimdiye kadar hiç off road aracım olmadı motorumla cross yapmayı severim serbest dalışı daha doğrusu doğa hayranıyım herkese selam :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri