Arama sonuçlarınız

1. H

Çamurluk- Paçalık

Ynt: Çamurluk- Paçalık servisin taktığı aparatları biliyorum onları taktırdım saten. onlar da istediğim sonucu vermedi. bu olay suv bir aracın tam bir eksikliği. fotoğratakine benzer bişey uyduracağız artık. teşekkür ederim.

2. H

Çamurluk- Paçalık

dcai dusterin ön tekerleği arka çamurluk ve kapılara çok fazla taş toprak ve çamur atıyor. engellemek için linkte ki örnek çamurluğu nasıl yaparım nerden satın alırım. http://www.renaultclubtr.com/forum/dacia-marka-ve-modelleri/79945-dacia-duster-tuning.html plastikle çok güel genişletmişler.
  3. H

dustere dif lock

110 hb. 4*4 duster lauret aracıma ön veya arka dif lock takılabilirimi. bu işi yapan varsa bilgilerine ihtiyacım var, böyle bir aracın tek eksiği bu herhalde

4. H

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri engebeli çapraz hendekten geçerken gelen sesin frenle alakalı olduğunu anladım. ayağım frendeyken çapraz bir derin hendekten geçerken sesin gelmesiyle beraber fren pedalinde de titreme oluyor. geçen gün arazi de toprak bir kasisten atladım hızım yaklaşık 60-70...
  5. H

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri sıfır dacia duster 4*4 full modelini alalı daha 2200 km oldu. 1- plastik olan mazot ikmal borusunun sağ çamurluğun iç kısmına dıştan bakınca açıkça ortada olduğu görünüyor ve küçük bir taş çarpması sonucu parçalanabilir. 2- derin bir hendekten çapraz geçerken ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri