Arama sonuçlarınız

1. D

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! al dostum al! gönül rahatlığıyla al bence arabayı kırmaya çalışma denemeler yapıp gücünü sınama inan bişey olmaz arabayı 19 bine aldım ben bana 40 bin civarınamı aldın diyolar anlamayanlar havada guzelleşti ön camları...

2. D

devir saati bir süre takılı kaldı??

Ynt: devir saati bir süre takılı kaldı?? devir saatinin yüksek kalması bence boğaz kelebeğinden yada rolanti motorundan olabilir, yakınlarınızda land rover yetkili servisi var ise bilgisayara bağlandığında kusurun nerelerden kaynaklandığını ekrana veriyor, ezbere bir ustayla sorunu çözmeye...
  3. D

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! anladığım kadarıyla insanlar arabayı kırmaya,ikiye bölmeye çalışıorlar, yaa dostlar bu bir makina sıkıştırırsan yuklenirsen bakımlarını yapmaz ses gelen yerlerini kontrol etmezsen elbette contada yakar yatakta sarar. bendede...

4. D

selamlar forumun cogunu okudum başka forumlarada baktım bilgi edindim anladığım şuki sanki bu bahsettiğim aracı biri evinin salonunda imal etmişte yollara vermiş. yok toroslarla kıyaslayanlar yok aman almayın diemi yazanlar yok 2001 sonrası alın die yazanlar!! doktorum aile hekimiyim işim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri