Arama sonuçlarınız

1. A

Jeep Alırken Hangi Usta???

Ynt: Jeep Alırken Hangi Usta??? arkadaşlar cherokee marka jeep'e basamak almak istiyorum, nereden bulabilirim, uygun fiyata, önerileri olan varmı

2. A

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? arkadaşlar ben aracı satmak istiyorum, tamamen orijinal 170 binde, çok iyi durumda, alıcı varsa tüm arkadaşlara arabamı tavsiye ederim, ilgilenenlere duyurulur...
  3. A

Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım?

Ynt: Jeep Marka Araçlarımıza Hangi LPG Kitini Takalım? arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce ben 1997 model cherokee aldım, tüpü yoktu, KME marka bir tüp taktırdım, istanbulda Güngören Tozkoporanda ithalatçı firmada, ayarı çok zor yapılan bir marka ama yinede menmunum, şuan şehirler arasında 33 kuruş...

4. A

Grand Cherokee 5.2 97 Model

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model ben lpg yi yeni taktırdım, ama arkadaşımın 99'u var o çok verimli, benimki yeni olmasından dolayı bazı aksaklıklar var ama çok iyi tavsiye ederim, yalnız iyi bir marka taktırmayı unutma, ben kme taktırdım, tanıdıktı takan mühendis, çok tavsiye etti, bakalım...
  5. A

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model teşekkür ederim.

6. A

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model arkadaşlar merhaba ben yeni aranıza katıldım, geçen hafta istanbula araba almaya gittim, bir arkadaşım kanıma girerek bana 1997 model Grand Cherokee Limited 5.2 aldırttı, araca 1900 lira verdim birde kme marka tüp taktırdım, aracı hiç tanımıyordum ancak...

7. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selam
  8. A

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaşlar, ben bu siteyi yeni keşfettim, bende jeep hastasıyım desem yeridir, yeni bir 1997 grand Chorekee aldım, araca yeni bir tüp taktırdım, anladım ki bu araçtan önce hiç araba kullanmamışım, çok menmunum, araç fabrikadan çıktığı gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri