Arama sonuçlarınız

1. ahmetkoksal1640

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

Bende bu modeli çok beğendim arkadaşım fakat yurt dışı fiyatları çok pahalı az sabredin bursa da araç üstü cadir imalati yapan bir arkadaşımız (freecamping) yaklasik 2 aydır bu tarz bir cadir imalati üzerine çalışıyor ürün hemen hemen ortaya çıktı sayılır takipte kalin[emoji6] SM-N910C...

2. ahmetkoksal1640

Pars Team-zindan Ormanlari Gezisi

İyi eğlenmiş siniz tebriklr SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ahmetkoksal1640

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Abi bende korandoyu bilmiyorum ama rex de zincir var SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ahmetkoksal1640

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Sinan bey benim aracım da içinde yatak koyup yatmak için ideal ölçülerde fakat aracın içinde yatmak kışın soğuktan dolayı yazında sıcaktan dolayı çok sıkıntılı aracın metal olması kışın soğuğu yazında sıcağı iki katı hissetmenize sebep oluyor ayrıca uzun yolda aracın içi malzemeleriniz le bavul...
  5. ahmetkoksal1640

Abi işlemler bitince konu başlığı nı 2.9 dan 3.2 ye terfi ettirmeyi unutma[emoji6][emoji6][emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. ahmetkoksal1640

Bende yedeğe aldınız sandım bir an [emoji6][emoji6][emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ahmetkoksal1640

[emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]sustum abi[emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ahmetkoksal1640

Ama şaka bir yana şu yeni korandonun üstünde de bir şık dururki sorma gitsin arabayı tarz yapar valla lastikler müthiş yakıştı zaten yükseltme şnorker birde çadır tente ondan sonra cengiz abinin elini tutup yüzünü görene aşk olsun dünyayı gezer sin SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  9. ahmetkoksal1640

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji24][emoji24][emoji24][emoji6][emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ahmetkoksal1640

evet cengiz abi cadir kültürünü geliştirmek için daha ne yapayım [emoji6][emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmetkoksal1640

gazı verdim[emoji4][emoji4][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetkoksal1640

Baturalp arkadaşımız güzel bir açıklama yapmış burda teknik olarak okumuş çocuk nede olsa cengiz abi [emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmetkoksal1640

SsangYong Team Liderlik Ruhunda Var. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. ahmetkoksal1640

Aynen katılıyorum L rover traction control çekiş sistemi ne sahip rexton da bunun yerine Mercedes in kullandığı fdc denilen bir sistem var kisaltmada yanılmıyorsam ama sonuç olarak benzer işi yapıyorlar sadece bir defa ayder den kavrun yaylasina cikarken çok dik bir yokuşta esp yi kapatarak...
  15. ahmetkoksal1640

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Aralık da ordaydim yaylalar çok zevkli idi keşke vaktim müsait olsa da gene gidebilsem diyorum ve katılan herkese şimdiden iyi eğlenceler [emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ahmetkoksal1640

2003-2004 Land Cruiser Vx 100 Arıyorum.

Vx 100 harika bir araç ama eski bir model en az 10 ve üzeri yaşlarda bakıyorsunuz sanırım ayrıca parça si pahalı yakıtı yüksek işiniz gereği yoğun bir şekilde kullanmayı düşünüyorsanız işletme maliyeti çok yüksek olabilir bu araca ilgi gösterenler genelde hafta sonu veya off road donanımı yapan...
  17. ahmetkoksal1640

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

0538 8615913 FREE camping ismi Tuncay bursada otosansit sanayinde imalati var[emoji106] [emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetkoksal1640

Uludağ Çadır Kamp. Ama Nerde Ve Nasıl ?

Selçuk uludagin her yaylasında çıkmış veya kamp yapmışlığım vardır ama kışın karda hiç gece kalmayı denemedim belki ev bursada olduğu içindir ama kalicaz olsam oteller bölgesinin hemen altında sarı alan mevkii veya aynı bölgede cobankaya yi seçerdim etraf da pek çok tesis var bi aksilik anında...

19. ahmetkoksal1640

Kaldığım Çadır Kamp Yerleri Hakkında Yardımcı Olabilirim

Öncelikle duyarlı davrandığınız için tskr ederim ikinci olarak saydiklariniz içinde en beğendiğiniz hangisi ikincisi gokceada veya Bozcaada da nerde kalınabilir ailecek gidicez araç ustu çadırı miz ve ekipmanimiz var rahat sessiz ve güvenli bir mekan tavsiyeniz varmı [emoji4] SM-N910C...
  20. ahmetkoksal1640

Ilk Acemi Abant Kış Kampı Hezayanım

Ben son bir yıldır kullanıyorum çok memnunum çadırı çok araştırdım ithal ürünler var fakat çok pahalı şansa resimdeki çadırı bursada buldum yerli imalat benim evime 5 km mesafede iyiki de almışız yerde çadır atmaktan daha pratik börtü böcek derdi yok yaban hayvanı derdi yok hem her zaman hazır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri