Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

Kış Lastiği Kullanımı

Selamlar, Ayrıca bu hafta iç anadoluya gideceğim demişsiniz. Bence İç Anadoluya kış lastiksiz gitmeyin. Bırakın polisi cezayı yollar karlı olacak önümüzdeki hafta. Dolayısı ile kendinizi tehlikeye atmayın. Bu karlı havada yazlık lastikle gidemezsiniz.

2. sguvenc

Offroad Araç Yapımı

Ok.
  3. sguvenc

Teşekkür ederim Benim de numaram 05306563263. Görüşmek üzere.

Teşekkür ederim Benim de numaram 05306563263. Görüşmek üzere.

4. sguvenc

Offroad Araç Yapımı

Bizim de yapmaya çalıştığımız şey bildiğimiz ve tecrübemiz olan konularda kendimizce uyarılarda bulunmak. Serkan bey kendisinin askeri personel olduğunu belirtmiş. Askeriyeden çıkan araçların durumunun kötü olabileceğini ve bu işe ilk başladığı projede canı sıkılmasın diye uyarıyoruz. Ben...
  5. sguvenc

Offroad Araç Yapımı

Allah kolaylıklar versin demekten başka ne denir ki.

6. sguvenc

Offroad Araç Yapımı

Serkan bey, TSK'dan çıkma bir Land Rover alacağınızı ve size parçası sökülmemiş temiz bir araç ayarlayacaklarını söylemişler. TSK'dan satışa çıkarılan araçlar 20 yaşında, ehliyetini yeni almış, askere gelmeden önce babasının arabayı sadece çeşmeye araba yıkamaya gönderdiği (pek nadir iyi şoför...

7. sguvenc

Janberk bey, benim de anneannem tarafından akrabalarım var Orhanlı'da. Ben de Ankara'da Çerkes...

Janberk bey, benim de anneannem tarafından akrabalarım var Orhanlı'da. Ben de Ankara'da Çerkes Derneğine üyeyim ve Adigece kurslarına devam ediyorum. Ankara'ya gelirseniz görüşmeyi isterim.
  8. sguvenc

Janberk bey, Ben de Aslen Balıkesir'liyim ancak Ankara'da yaşıyorum. Ben de Ubıh'ım. Gerçi...

Janberk bey, Ben de Aslen Balıkesir'liyim ancak Ankara'da yaşıyorum. Ben de Ubıh'ım. Gerçi yazının ilerleyen bölümlerinde Çerkes olduğunuzu yazmışsınız. Siz diyasporadan anavatana dönenlerdensiniz. Ben dediğim gibi Ankara'da yaşıyorum. Emekliyim.
  9. sguvenc

Selamlar Sanırım Çerkessiniz.

Selamlar Sanırım Çerkessiniz.

10. sguvenc

G 460 Satılık

Hahahahaha Nihayet kendine yakışanı yaptın. Anladın sen onu!!!!

11. sguvenc

G 460 Satılık

Aslan28 haklı kardeş. Haftalık özette ilan başlığın dikkatimi çekti, bir bakayım dedim ama ilanda herhangi bir link, resim ve bilgi olmayınca iştahım kaçtı. Şimdi işin yoksa siteye git, çeşmede G ara. Bulduğun ilan senin ilan mı belli değil. Bir de cevap tarzın çok itici olmuş. Ha şimdi sen bu...
  12. sguvenc

Adb Belgesi Alırken Telsiz

ADB kursuna katıldığında Amatör Telsiz Operatörü belgesini de alıyorsun.

13. sguvenc

2002-2004 Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd Almak İçin Bilgi

Bu araçların bakımları maliyet olarak oldukça yüksek. O yüzden sahiplerinin resmi servis yerine özel servislere yöneliyor. Bu yüzden pek öyle sizin dediğiniz gibi bakımları sürekli serviste yapılmış araç bulmak, hele de kayıtlarını bulmak çok zor gibi geliyor bana. Bahsettiğiniz temizlikte bir...
  14. sguvenc

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

Konu yaylanmak ise KK da çok konforlu. KK da beşik gibi yaylanıyor.
  15. sguvenc

Adb Belgesi Alırken Telsiz

Aslına bakarsanız sizdeki belge ile ADB sınavında verilecek belge ile aynı. Ama bunu ADB belgesini verecek olanlara sormanız lazım. İsterseniz belgenizle müracaat edip sorun.

16. sguvenc

2.8 Crd Mi 1.9 Grand Vitaramı

Hoş geldiniz. Sorunuzun cevabını ben de çok araştırdım. Sonunda kararım Cherokee 2.8 yönünde oldu. Cevap gayet kısa jip almak istiyorsanız Cherokee 2.8 ama jipe benzer olması benim için yeterli diyorsanız diğer markalar. Ben de Cherokee 2.8 aldım ve ağırlıklı olarak yolsa zorunluluk halinde de...
  17. sguvenc

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Şehir içinden kastım Ankara ve gündüz saatleri arası. Yani sabah 09:00 ile gece 21:00 arası. Bol trafik ışıklı Kızılay, Çankaya, Balgat civarı.
  18. sguvenc

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

2009 KK Cherokee 2.8 CRD Limited ile 100 km hızla şehirler arası yolsa 9.4 Lt., şehir içinde ise 10.4 Lt yakıyor. Henüz bakımları yapılmadı.

19. sguvenc

Çanak Modeli.

Haydar bey, öncelikle Türkiye'de TÜRKSAT uydusu için 48 cm çanak yeterli. Sizin sağlıklı yayın alamamış olmanız muhtemelen anteninizin arızasından kaynaklı olabilir. Diğer bir neden de (her ne kadar eski kullanıcı olduğunuz için bilginiz olduğunu düşünsem de) aracınızı park ettiğiniz yerlerde...
  20. sguvenc

Jeep

Güzel olmuş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük