Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

127k bir araç için zincir değişimine ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Yetkili servise giderseniz daha fazla da çıkartırlar. Burada Bursa'da olan arkadaşlarımız var. Onlar yardımcı olacaklardır.

2. sguvenc

Kendi tamircim var. Güvendiğim iyi ustalar. Eski amerikancılar.
  3. sguvenc

Yapacağınız bakıma göre değişir. Ben Motor yağı, hava filtresi, yağ filtresi, yakıt filtresi, polen filtresi değiştirdim. İşçilik dahil 800 Tl.

4. sguvenc

Yetkili servislere giderseniz bırakın 8k daha fazlasınız bile çıkarabilirler.
  5. sguvenc

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

Selamlar, öncelikle aracınız hayırlı olsun. Öncelikle hangi kasa aracınız? KJ kasa ise piyasada pek uygun multimedya bulamayabilirsiniz. Onun yerine sizin de dediğiniz gibi içinden ekran çıkan cihazlardan alabilirsiniz.

6. sguvenc

2.8 Crd Uyumlu Double Teyp

Vergisini ödedikten sonra hiç bir sıkıntı çıkartmıyorlar.

7. sguvenc

Haklısınız. Yeni düzenleme ile vergi artırıldı. Ancak yurt içinden alırsanız da vergi ilave edilmiş şekilde alabiliyorsunuz.
  8. sguvenc

Bakın bu cihazlar sizin aracınıza uyumlu...
  9. sguvenc

Sizin aracınıza ya yukarıdaki iki arkadaşın önerdiği multimedya cihazları olacak ya da daha önce de yazdığım gibi ekranı içeri girip çıkan cinsten multimedyalar olacak. Buna karar verirken de ekran boyutunu göz önünde bulundurup karar vermelisiniz.

10. sguvenc

Satılık Defender Full Aksesuarlı 90 Model

Fiyat nedir?

11. sguvenc

Mesut bey, öncelikle hayırlı olsun. Hangi şehirdeyseniz? Ayrıca aracın göğüs resmini atarmısınız? Hiç uymazsa bile ekranı içe giren modellerden uyan olabilir.
  12. sguvenc

Navigasyon Cihazlarını Öğrenmek Istiyorum

Sırasıyla bir şeyler yazayım. 1. TOMTOM cihaz hiç kullanmadım. O yüzden detaylı bilgim yok. Ancak internetteki navigasyon sitelerinden TOMTOM cihazlara ait detay öğrenebilirsiniz. 2. İGO Primo için de aynı navigasyon sitelerinde detaylı bilgi alabilirsiniz. Gerçi navigasyon ve yazılım konusunda...

13. sguvenc

Şehiriçinden ziyade şehirler arasında araç navigasyonları daha zevkli ve kullanışlı. Ve vet hala bu cihazlardan kullanıyoruz.
  14. sguvenc

Garmi̇n Nuvi̇ 58

Kolay gelsin.
  15. sguvenc

Navigasyon ile ilgili neleri öğrenmek istiyorsunuz?

16. sguvenc

Garmi̇n Nuvi̇ 58

İbrahim bey, internette navigasyon sitelerini dolaşacak olursanız kırık (Crack) haritalar bulabileceğinizi düşünüyorum. Elbette güncellendiği güne ait olmayacak haritalar ama yine de 3-5 ay geriden takip edebilirsiniz.
  17. sguvenc

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Yaşar bey, hosteller konusunda sanırım ön yargınız var. Bilirsiniz avrupada ailelerin kalacağı hosteller de mevcut. Ben ailemle (eşim ve kızım) İspanya gezimizde Barcelona ve Madrid şehirlerinde hostellerde kaldık. Hiç bir sıkıntı yaşamadık. Duşu ve tuvaleti içinde odalara bakarsanız uygun...
  18. sguvenc

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Selamlar, Öncelikle ne yılı ne kilometresi, önemli olan mekanik durumu diyeceğim. Gördüğüm kadarıyla üç araç da ayrı şehirlerde. Bence bu araçları iyi bir ustaya göstermeniz. Ben anlıyorum diyorsanız o başka. Bir yıldır Jeep Cherokee (Liberty) 2.8 CRD kullanıcısı olarak Jeep'lerde yılın pek bir...

19. sguvenc

Poli̇sleri̇mi̇ze %20 İndi̇ri̇mli̇ Hi̇zmetler

Neden sadece polisler? Aynı mantıkla vatana hizmet eden ve Türkiye'nin dört bir yanına giden askeri personel, öğretmenler, sağlık personeli v.d. de yok mu? Bu uygulamada sadece polisler diye ayrım yapmak yerine devlet memurları denseydi daha iyi olmaz mıydı?
  20. sguvenc

Discovery Boya Ve Kaporta Ustası

Hangi şehirdesiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük