Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam da dediğiniz gibi "yıllar öncesinde bu belgeyi alabilmek için "Amatör Denizcinin El Kitabı" adlı kaynağı ezberleyip, bir kurs bitirip de sınava girdim" ben de. Belge yenilenecek mi yoksa hala geçerli mi diye sormuştum
Biliyorum. Bende hem ADB hem de KMTO belgesi var. Ben bu belgelerin bir geçerlilik süresi var mı? Değiştirilmesi ve yenilenmesi gerekiyor mu onu merak etmiştim.
4 adet kazası olabilir ama parça değişimi olmamış olabilir. Ayrıca sadece kaza bildirilmiş işlem yapılmamış olabilir. Bu 4 kazada hasar kaydı ve fiyat var mı? Ayrıca sahibinden mi yoksa galeriden mi? KK kasalar 2008-2102 arası üretilmiştir. Bu da demektir ki baktığınız araç en genç 2 yaşında bir...
Selamlar,
Hayırlı olsun öncelikle. Ben KK Kasa bir Liberty kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Detaylı olarak aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz. Bilebildiğim kadarıyla cevaplarım. 15 aydır kullanıyorum. 15 ayda 30k yol yaptım.
Kesinlikle 2,8 veya 3,0 CRD daha az yakar. 2,8 CRD ile en sıcak havada klima tam gün açıkken bile 10,5-11 Lt mazotu aşmıyorum. Şehir içi ve şehirler arası ortalaması 8,7 Lt.
TRON'un da dediği gibi askerlik yaparken aldığınız çavuş diploması hiç bir işinize yaramaz. Yani hiç bir muafiyeti yoktur. Hakim karşısına çıkarsanız da hiç bir koruma sağlamaz. Aman dikkatli olun.
"Yurt dışına 5 yıl çıkmamız yasak" demişsiniz. Size bu bilgiyi kim verdi ise yalan söylemiş. Öyle...
Telsizler AM bandında yayın yapıyorsa uygun çıkış gücü, iyi ayarlanmış ve konumlanmış anten ve iyi bir kuplaj ile uzak mesafelere yayın yapabilirler. Telsizlerde dinleme ve görüşme ayrıdır. Dinlediğiniz her istasyon ile görüşemeyebilrisiniz. Çünkü görüşme için karşılıklı çıkış güçleri önemlidir...
Telsizlerin görüşme mesafeleri tamamen çıkış güçlerine bağlıdır. CB el telsizleri genelde 1W civarındadır. Araçlar 1-5W arasındadır. Sabit merkez telsizleri de 5-10W arasındadır. O yüzden sabit ve araç telsizlerinin yayınları daha uzak mesafeden alınabilir. Cep telefonları çıkınca CB telsiz...
Ben size bir öneride bulunayım. Öncelikle okutbay'ın de bahsettiği gibi bilekli modelleri tercih edin derim. Çünkü bilekli olanlar her türlü ortamda bilek burkulmalarını önler ve alt bacak kaslarına destek olur. Bunlara örnek olarak; her arazide rahatlıkla kullanabileceğiniz ayakkabı modeli...
Bu tür yüksek araçlarla binek araçlardaki gibi hızlı kullanım yapamazsınız. Hem arazi aracım olsun hem de hızlı araç kullanayım derseniz sıkıntı yaşarsınız. Bu araçlar zaten yüksek araç olduğu için denge noktaları yüksektir. Dikkatli kullanmak lazım.
Benim aracım 2.8 CRD. Ben de şehir içinde en fazla 10.5 Lt şehirler arasında sakin ve uygun havada 8 Lt., Yüklü ve klima açık olursa da 10 Lt. gibi yakıyorum. Tamamen sizin kullanımınıza ve yola bağlı. Bu araçlarda dikket edilmesi gereken aracın ışıklarda falan benzinli araçlar gibi hızlı kalkış...