Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

1 Milyon Amatör Denizci Hedefi...

Tam da dediğiniz gibi "yıllar öncesinde bu belgeyi alabilmek için "Amatör Denizcinin El Kitabı" adlı kaynağı ezberleyip, bir kurs bitirip de sınava girdim" ben de. Belge yenilenecek mi yoksa hala geçerli mi diye sormuştum

2. sguvenc

Adb Belgesi Alırken Telsiz

Biliyorum. Bende hem ADB hem de KMTO belgesi var. Ben bu belgelerin bir geçerlilik süresi var mı? Değiştirilmesi ve yenilenmesi gerekiyor mu onu merak etmiştim.
  3. sguvenc

1 Milyon Amatör Denizci Hedefi...

Seval hanım, Eski alınmış Amatör Denizci belgelerinin yenilenme durumu var mı? Bilginiz varsa sevinirim.

4. sguvenc

Jeep Cherokee Liberty Kk 08-12 Vs Grand Cherokee Wk

4 adet kazası olabilir ama parça değişimi olmamış olabilir. Ayrıca sadece kaza bildirilmiş işlem yapılmamış olabilir. Bu 4 kazada hasar kaydı ve fiyat var mı? Ayrıca sahibinden mi yoksa galeriden mi? KK kasalar 2008-2102 arası üretilmiştir. Bu da demektir ki baktığınız araç en genç 2 yaşında bir...
  5. sguvenc

Jeep Cherokee Liberty Kk 08-12 Vs Grand Cherokee Wk

Selamlar, Hayırlı olsun öncelikle. Ben KK Kasa bir Liberty kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Detaylı olarak aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz. Bilebildiğim kadarıyla cevaplarım. 15 aydır kullanıyorum. 15 ayda 30k yol yaptım.

6. sguvenc

Sıfır 4x4 Tecrübesine Rağmen ...!

2009 CRD Limited kullanıyorum. Şehir içinde en fazla 10.5 Litre, şehirler arasında ise 8,5 litre yakıyorum.

7. sguvenc

1999 Wj 4.7 Hakkinda Bi̇r Kaç Soru???

Kesinlikle 2,8 veya 3,0 CRD daha az yakar. 2,8 CRD ile en sıcak havada klima tam gün açıkken bile 10,5-11 Lt mazotu aşmıyorum. Şehir içi ve şehirler arası ortalaması 8,7 Lt.
  8. sguvenc

Telsiz Tavsiyesi ve Belgesiz Telsiz Kullanımı - Diğer Hususlar

TRON'un da dediği gibi askerlik yaparken aldığınız çavuş diploması hiç bir işinize yaramaz. Yani hiç bir muafiyeti yoktur. Hakim karşısına çıkarsanız da hiç bir koruma sağlamaz. Aman dikkatli olun. "Yurt dışına 5 yıl çıkmamız yasak" demişsiniz. Size bu bilgiyi kim verdi ise yalan söylemiş. Öyle...

9. sguvenc

Yeni Bi Cb Telsiz Aldim Yardim.edermisiniz

Telsizler AM bandında yayın yapıyorsa uygun çıkış gücü, iyi ayarlanmış ve konumlanmış anten ve iyi bir kuplaj ile uzak mesafelere yayın yapabilirler. Telsizlerde dinleme ve görüşme ayrıdır. Dinlediğiniz her istasyon ile görüşemeyebilrisiniz. Çünkü görüşme için karşılıklı çıkış güçleri önemlidir...

10. sguvenc

Yeni Bi Cb Telsiz Aldim Yardim.edermisiniz

Telsizlerin görüşme mesafeleri tamamen çıkış güçlerine bağlıdır. CB el telsizleri genelde 1W civarındadır. Araçlar 1-5W arasındadır. Sabit merkez telsizleri de 5-10W arasındadır. O yüzden sabit ve araç telsizlerinin yayınları daha uzak mesafeden alınabilir. Cep telefonları çıkınca CB telsiz...
  11. sguvenc

235x65x17 İnsa Turbo Dakar Lastik Takımı

Cadde tipi lastiğe geçtiğimizden satılık.

12. sguvenc

Lastikler ile ilgili durum günceldir. Siteden talep edecek arkadaşlara yardımcı olunacaktır. Jantlar hariçtir.
  13. sguvenc

Ayakkabı Seçimi Için Önerilerinizi Bekliyorum

Ben size bir öneride bulunayım. Öncelikle okutbay'ın de bahsettiği gibi bilekli modelleri tercih edin derim. Çünkü bilekli olanlar her türlü ortamda bilek burkulmalarını önler ve alt bacak kaslarına destek olur. Bunlara örnek olarak; her arazide rahatlıkla kullanabileceğiniz ayakkabı modeli...
  14. sguvenc

Burhaniye Altın & Cunda Ada & Edremit Barbaros Kamping Gezisi

Güzel gezi olmuş. Tecrübelerinizi de çok akıcı ve bilgi verecek tarzda kaleme almışsınız. Emeğinize sağlık. Zevkle okudum.

15. sguvenc

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasip etsin. Güle güle binin.
  16. sguvenc

Crd 2.8 2006 Hızlı Kalkışta Yalpalama

Bu tür yüksek araçlarla binek araçlardaki gibi hızlı kullanım yapamazsınız. Hem arazi aracım olsun hem de hızlı araç kullanayım derseniz sıkıntı yaşarsınız. Bu araçlar zaten yüksek araç olduğu için denge noktaları yüksektir. Dikkatli kullanmak lazım.
  17. sguvenc

2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Benim aracım 2.8 CRD. Ben de şehir içinde en fazla 10.5 Lt şehirler arasında sakin ve uygun havada 8 Lt., Yüklü ve klima açık olursa da 10 Lt. gibi yakıyorum. Tamamen sizin kullanımınıza ve yola bağlı. Bu araçlarda dikket edilmesi gereken aracın ışıklarda falan benzinli araçlar gibi hızlı kalkış...

18. sguvenc

2017 yılının 1'inci haftası üretimi, 4 adet, İnsa Turbo Dakar 235x65x17 (M+S), bir yaz kullanılmış lastikler satılıktır. Jantlar satılık değildir. Fiyat 1800 Tl.dir.
  19. sguvenc

2008-2009 Grand Cheroke 3.0 Crd Almak Istiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Size özel serviste yapılacak işlemler nelerdir onları da yazarsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri