Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

98 Grand Cherokee Ses Sistemi

Selamlar, aracınızın modeli nedir? Teybiniz orjinal mi yoksa sonradan takılan multimedya cihazlardan mı? Orjinal ise navigasyonu Türkiye'de çalışmıyor.

2. sguvenc

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

Arkadaşlar buradan size yönlendirme yapacaktır. Ben Ankara'dayım.
  3. sguvenc

Usta açısından şanslısınız. İstanbul'da hem ekspertiz yaptırabileceğiniz hem de bakım ve onarımını yaptırabileceğiniz iyi ustalar var.

4. sguvenc

Hayırlı olsun. Güzel seçim. Hangi şehirdesiniz?
  5. sguvenc

Benim profilimdeki resim KK kasanın resmi, Kasa da farlar da kare. KJ kasalar ise @yavuzuyan'ın mesajındaki taksinin çarptığı araç. Her ikisi de taş gibi araçtır. Ancak çok temiz kullanılmış ve bakımları zamanında yapılmış bir araç bulmanız ve sizin de bakımlarına özen göstermeniz şartıyla...

6. sguvenc

Grand Cherokee Elektrik Problemi

Ankara'da; İstanbul yolu ve Eskişehir yolunda BİRMOT (Fiat Servisleri) aynı zamanda Jeep servisidir.

7. sguvenc

Öncelikle aracı kullanacağınız şehirde iyi bir usta bulmanız gerekli. KK ve KJ kasa olmak üzere iki kasa modeli var. Hangi modeli alacağınıza karar vermelisiniz. Almaya karar verdiğiniz aracı ekspertize değil mutlaka bakımını yapacak uytaya kontrol ettirin. Araçlarda belirgin kronik bir sıkıntı...
  8. sguvenc

Uniden Ubc 760 Xlt Radyo Frekans Tarayıcı

Almanya, İngiltere gibi ülkelerde yasak olmayabilir. Çünkü zaten oralarda resmi kurum telsizlerini dinleyen cihazları insanlar kullanmaz. Bizde ise aksine yasak olanı özellikle kullanırız. Ayrıca o ülkelerde bu tür dinleme yapan cihazlarda kesinlikle resmi frekanslar yüklenemez ve resmi frekans...
  9. sguvenc

Uniden Ubc 760 Xlt Radyo Frekans Tarayıcı

Kriptolu olan askeri ve polis telefonlarını dinleyemezsiniz ama @HAMRADIO'nun da dediği gibi kullanımı yasaktır.

10. sguvenc

2011 Grand Cherokee 3.0

Evet KK kasalarda İtalyan VM motor var.

11. sguvenc

Grand Cherokee 2006 3.0CRD Limited (WK) için Lastik Arayışı

Ankara'da 2.7 GC için 4 mevsim lastiğin yeterli olamayacağını düşünüyorum. Benim tavsiyem yaz ve kış için ayrı ayrı lastik almanız.
  12. sguvenc

Grand Cherokee Zj Hakkında

Öncelikle doğru karar vermişsiniz. Bu andan sonra yapacağınız pusuya yatıp takip etmek. Çok güzel araçlara rast gelebilirsiniz. Sadece biraz sabır ve kararlılık. Şimdiden hayırlı olsun.

13. sguvenc

Sakincali Ve Toplatilan - Satiştan Cekilen Telsiz

Bu uygulama tamamen kanunlara ve mevzuata uyma ile ilgili. Bu tür kurallara uymak için bir cezai müeyyide olmasına gerek yok. Elinde, listedeki telsizlerden bulunanlar yarın bir uygulamada veya kullanım esnasında tespit edilmesi halinde istenmeyen cezalara çarptırılabilir. Sonradan ah demektense...
  14. sguvenc

Lastik Ebatları Ile Hız Ve Gidilen Yol Ilişkisi

Benim de orjinal lastik ebatlarım 235X65X18 ancak şu anda 235X55X18 ebatlarında kışlık lastik kullanıyorum. Hızım göstergede okuduğum hızdan %10 daha az.
  15. sguvenc

95 Doğumlu Zj 5.2 Evlat Edindim

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

16. sguvenc

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

- Düşüncelerine saygı duyarım. - Ben ulaştırmacı değildim ama 28 yıl bu işi yaptım. Generale şöförlük yapmak üzere seçilen asker abinin çok iyi şöför olduğunu kabul edersek dediklerin doğru. Ama ben öyle şöförler gördüm ki bırak otomatik vites Jeep'i tel araba bile süremezdi. Ama şöför olarak...
  17. sguvenc

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Evet muhtelif renklerde mevcut. Kilometresine ve kullanım dışı kalmasına göre satışa çıkartılıyor.
  18. sguvenc

Grand Cherokee 2.7crd Çalışmama Sorunu

Acaba forumdakilerin meşgul olduklarından fırsat bulamadıklarını hiç düşündünüz mü? Ayrıca bu yorumunuzdan sonra cevap vermeseler yeridir. Konuyu siz silebilirsiniz.

19. sguvenc

Sol Arka Stop

Sayfada telefonu var. 0532 422 57 24
  20. sguvenc

Sol Arka Stop

Pehlivan Stop | Far Temizleme Far Camı Stop Temizleme Tampon Tamiri Motorsilet Camı Buradaki Adem ustayı tavsiye ederim. İyi iş çıkartıyorlar. Arayıp konuşabilirsiniz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri