Arama sonuçlarınız

1. sariertan

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Anliyorum =) Herhalde vergisi yuzunden insanlar bekliyor =) E o zaman gozunu karartan alir bu yaratigi diyelim. Tesekkurler ilginiz icin. Peki sizce ben bu sartlarda boyle bir dunyaya dalis yapmalimiyim. Bu dunyaya daldikdan sonra pisman...

2. sariertan

Motoru yaptırıyoruz

Ynt: Motoru yaptırıyoruz Hayirli olsun. Parça sıkıntısı çekmemeniz ve fiyatları çok iyi. Ustada makul bir rakam almış. Gerçekten şu an içinizdeki huzuru anlayabiliyorum =). Güle güle eskitin tekrar hayırlı olsun.
  3. sariertan

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Beyler merhaba, Adım Ertan ve aslında jip sevmeyen ve oturduğumda yere yakın olmak isteyenlerdenim. Lakin satılıkdaki aracıma INFINTY QX4 takas teklifi geldiği günden beri aklım döndü. Ve sonunda kendimi burada buldum. Yaptığım basit...

4. sariertan

Motoru yaptırıyoruz

Ynt: Motoru yaptırıyoruz Merhaba, Konu başlığınızı takip ediyordum da. Acaba motorunuzun şu anki durumu nedir ? Parça sıkıntısı, tedarik sorunu, fiyatı hakkında bilgi vermeniz mümkün mü? Ve tabi yapıldıysa da çil çil resimlerini görmek de ayrı zevk verecektir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri