Arama sonuçlarınız

1. A

Kış İçin Mont Tavsiyesi

Merhaba, bu kışı Almanya'da geçirmek durumundayım ve maalesef gelirken yanıma kalın, kışlık bir mont almadım. Mont işinden pek anlamdığım ve burada mont fiyatları oldukça pahalı olduğundan sizlere sormadan bir mont almak istemedim. Jack Wolfskin, Mammut, The North Face, Columbia Üniforma...

2. A

Defender Aşkı ve Birkaç Soru

Ynt: Defender Aşkı ve Birkaç Soru Cevaplar için teşekkür ederim, 2-3 ay sonra kendi konumu açar orada tartışırız kısmetse motor konusunu. Konuyu açan arkadaştan tekrar özür dilerim konusu istemeden işgal etmiş oldum.
  3. A

defender'dan beklentim hali hazırda toplanmış olması yani masraf gerektirmemesi, onun dışında nispeten performanslı olması(300tdi ya da puma). Eğer alırsam %70 şehiriçi %20 offroad %10 da şehirlerarası kullanılacak diyebilirim. Offroad'dan kastım çok sert parkurlar değil ama gezmeyi ve doğa...

4. A

Arkadaşım, araya girdiğim içim özür dilerim ama yeni konu açmak istemedim. Puma motorlu, sorunsuz defender'ların piyasası ne civardadır? Sahibindende rakamlar çok yüksek sanki.
  5. A

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu cevabiniz icin tesekkur ederim demek ki 3 yildiz bile olsa bu isin garantisi yok. Bende elektrik-elektronik muh. son siniftayim ortada ciddi ciddi boyle bir soylentiler oldugu icin mezun olmadan bir sertifika kapsammi diye dusunmustum ama madem 3 yildizin bile...

6. A

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu bisey sormak istiyorum ama simdi etik vs. degerlere gormeyelim lutfen askerlik icin dalis sertifikasinin avantaj sagladigina bahriyeli ciktigina dair bir takim soylentiler baya yaygin durumda bilmiyorum dalis kurslarimi bunlari yayiyor ama asal sitedede...

7. A

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri survival man deki adam ismini bilmiyorum artik kameran bulundurmuyor bildigim kadaritla cunku hep kendi kendini cekiyor yanliz acil durumlar icin yakinlarinda bekleyen bir ekip oluyor ve cok zorda kalirsa telsizle yardim istiyor(bir iki defa rasladim birinde...
  8. A

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri valla discovery tv de iki tane program var biri survival man digeri ultimate survival diye ozeliikle ultimate survival deki adami izleminizi oneririm 1 kasatura ve 1 cakmak tasiyla ve 1 matara ile adam her turlu ormandan,colden kurtuluyor afrika collerinden amerikan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri