Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

W163'te kronik sorun var mıdır?

Daha önce özelden yazan bir arkadaşa verdiğim yanıtı burada da paylaşayım kronik sorunlar konusunda, Rakamlar biraz farklılık gösterebilir aradan 10 ay gibi bir süre geçmiş ona göre değerlendirin. 1- Krank sensörü ve Egzantrik sensörü. Parça 150tl civarı. 2- ESP-ABS ünitesi. Yaşı dolayısıyla...

2. blacklotus

Öncelikle kuruş hesabından vazgeçin. Yedi yıldır 2001 ML320 kullanıyorum benzin ve LPG'li olarak. Şehir dışı 13-14 lt. şehir içi 18-20 lt arası LPG tüketimi var. Bunda kullandığım lastiklerin etkisi olabilir, stok lastikten %5 civarında daha büyük bir lastik kullanıyorum. (265 65 R17) 270...
  3. blacklotus

95 Doğumlu Zj 5.2 Evlat Edindim

Hastayım o koltuklara, sırf o koltuklar yüzünden ilgi duydum bu araçlara bir dönem. :smiley: Aracınız hayırlı olsun.

4. blacklotus

Özellikle öğrenmek istediğiniz nedir?
  5. blacklotus

Grand Cherokee 2.7crd Çalışmama Sorunu

Parça değiştirmeden önce sorunun bu yazının, olası nedenler ve notlar kısmında yazan durumlardan olmadığına emin olunuz. P0340 JEEP - Eksantrik Mili Konum Sensörü Devresi Sıra 1 Sensör 1 P0340 Tanım:Eksantrik Mili Konum Sensörü, eksantrik milinin dönme hızını kaydetmek için bir motorda...

6. blacklotus

Grand Cherokee 2.7crd Çalışmama Sorunu

Bilgisayarda arıza kodu baktırdınız mı? Akünüzün ve alternatörünüzün durumu nedir? Akü tek marş basacak kadar enerji tutuyor ve alternatörünüz dolum yapmıyor olabilir mi?

7. blacklotus

Mercedes-benz 814d Vario

2700 dizel Mercedes motorların teknik verisi 12 küsür litre. 4250 motorun 12 litre yakması hayal maalesef.
  8. blacklotus

Cr-v Duman Sorunu

Mavi duman yağ yakma, beyaz duman su ile ilgili. Ancak dumanın yoğunluğu önemli elbette. Enjektörlerinizin durumunu kontrol ettirin, PCV (karter havalandırma) hortumlarınız ve bunların takıldığı deliklerde tıkanma var mı bakın, şanzıman yağınızda eksilme var mı kontrol edin. Aracınızda turbo var...
  9. blacklotus

Cr-v Duman Sorunu

Dumanın rengi nedir? Enjektör kontrolü yaptırdınız mı?

10. blacklotus

Parçacıklı Boya

İzoneks Line-x Yalıtım Ve Arac Kaplama Sistemleri Türkiye Distribütörü Line-X Türkiye – Line-X Türkiye Resmi Distribütörü

11. blacklotus

Yeni Grand Cherokee Wk Aracım

Video: https://youtu.be/KE2m_rsh2A4 https://www.amazon.com/Mopar-82208300-Filter-Cabin-Air/dp/B00522PH36 Not: Bu araçlardan anlamam.
  12. blacklotus

Death Wobble Sorunu

Tecrübem yok, şöyle birşey buldum. Jeep Grand Cherokee ZJ Death Wobble Fix 6-cyl

13. blacklotus

Balta mı, Bıçak mı?

Coghlans Tel Testere | Tekzen Bu da olur, yer kaplamaz, pratik.
  14. blacklotus

Balta mı, Bıçak mı?

Balta, tam namlu bıçak ve katlanır çakı. Hepsi doğada gerekli olabilecek malzemeler. Kaliteli olanları yurtdışında aramaya gerek yok, ülkemizde de kaliteli iş yapan ustalar var. Bakınız: Avşaroglu Bıçak Çakı ve Kılıç Sivas Bıçakları Mustafa Argut
  15. blacklotus

2.8 Crd Uyumlu Double Teyp

Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

16. blacklotus

Google Earth Ile 1:25000 Harita Nasıl Yapılır?

Türkiye Pafta Bölümlemesi | www.kursatozcan.com Örnek video: Video: https://youtu.be/K9nIEr-HCcA
  17. blacklotus

Grand Cherokee 5.2 Limited Yakıt Tüketimi

Bu değerler 4 çekerde mi 2 çekerde mi geçerli? 4 çeker ise ben V6 ile V8 kadar yakıyorum demektir.
  18. blacklotus

Balata Bilgisi

SUZUKI GRAND VITARA Kapali arazi arabasi 2009 Fren Balatası Fren sistemi Yedek Parça Fiyatları | Aloparca.com

19. blacklotus

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

13 pin connector denilen bir parça var, yağlanabiliyor bu da şanzıman kartında değişik sorunlara neden oluyor. Onu kontrol ettiler mi, sık karşılaşılan bir sorundur. Altta videosunu ekliyorum. Video: https://youtu.be/QvwxeCy8xRQ
  20. blacklotus

Ankarada Çoçuklu Aile Kamp Yeri Tavsiyesi?

Forumda meşhurdur. =267"]Sorgu için Arama Sonuçları: ışık dağı | GEZENBİLİR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR