Arama sonuçlarınız

1. K

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Buluşma saatini bana göre daha uzak yerlerden gelenleri düşünerek 12.00 şeklinde öylesine söylemiştim. Ben Dikmen'den geleceğim için bence erken gelmekte hiç sorun yok. Öneriye katılıyorum. Hatta daha da iyi olur. Mümkünse 10.00 dan itibaren...

2. K

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Pazar günü olduğu için günübirlik olmalı. Kalmalı etkinlikler için c.tesi günleri daha uygun. Anılan gün 12.00 de orada olur, tanışma, ardından mangal ve çay ve daha sonra göl kenarında küçük bir geziyi müteakip akşam 18-19 gibi...
  3. K

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Gölbaşı ilçesinde Mogan gölünün doğu tarafı (ilçe belediye başkanlığı binasının göl tarafında) geçen yıl dizayn edilen güzel bir park ve yanında geniş bir park alanı var. Ben haftasonları karavanla orada park eder, göl kenarında...

4. K

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Tanışma organizasyonunu tez zamanda gerçekleştirmek lazım. Nerede hareket orada bereket. Aralık 2010 içinde tanışmayı yapıp, o arada ocak ayı içinde yapılacak etkinlik (Ankara civarında bir yere haftasonu gezisi olabilir) de kararlaştırılabilir.
  5. K

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu Dukato 3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı Çekme karavan 4-Aydın DEMİR...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR