Arama sonuçlarınız

1. tuqba16

BurSa Gezimiz

Eski bir yapının restorasyon görmesinden sonra kültür merkezi olarak açılmış. Kubbeli küçük küçük odaların her birinde hat, ebru, çini, rölyef, tezhip, resim gibi eski el sanatlarından biriyle ilgili eserler sergileniyor.

2. tuqba16

CumaLıkızık Gezimiz

Hedefimiz öncelikle Uludağ eteklerine kurulan Cumalıkızık’a gidip kahvaltı yapmak ve köyü gezmek... Son zamanlarda adını köyde çekilen dizileriyle daha çok duymaya başladığımız aslında 700 yıllık bir Osmanlı köyü Cumalıkızık. Kızık köyleri içinde en çok tanınanı, yerli-yabancı en çok turist...
  3. tuqba16

Ekimde BozcaAda

Ynt: Ekimde BozcaAda

4. tuqba16

Ekimde BozcaAda

Ynt: Ekimde BozcaAda
  5. tuqba16

Ekimde BozcaAda

Kalabalık bir feribot kuyruğu ve yarım saatlik yolculuk sonunda uzun zamandır görmek istediğim Çanakkale’nin bir ilçesi olan Bozcaada’ya yaklaşıyoruz. Neden adı Bozcaada diye hiç düşünmeye gerek kalmadığını, feribotla yaklaşırken tepelerin görüntüsünden anlıyoruz. İskeleye yanaşırken önce sert...

6. tuqba16

Bursa Uludağ Aras Şelalesi

Ynt: Bursa Uludağ Aras Şelalesi BenDe bursada yaşıyorum ve gitmek istiyorum ama kayboLurmuyum biLeemem.. :)) ayrıca çok gzell bi payLaşım oLmuş.

7. tuqba16

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu SeLamLar.. önceLikLe bu Siteyi HazırLayanLara teşekkür eDerim. ;) kenDimi Kısaca Tanıtıym.. Ben Tuğba yaş:21 BursaDa yaşıyorum. Doğa SporLarıyLa iLqiLeniyorm. özeLLikLe kampçıLk, fotoğrafçıLık iLqi aLanımDr.. herkese tatLı ve qzeL gnLer diLerm. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR