Arama sonuçlarınız

1. foremost

Christine Serİes Iii 1973 Diesel

2. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

muayne öncesi eksoz emisyonda takılırken damardan verdiler küsküyü o_Oo_Oo_O
  3. foremost

emre kardeş bu kasanın benimle buluşması benim kaşınmaya başlamamla gerçekleşti Allahta cezamı verdi diyelim eziyet çekmeyi seven bir yapım olduğunu zaten land la uğraşarak kanıtlamış oldum ancak bu araç beni bu konuda nirvanaya ulaştırdı diyebilirim bundan 4 sene önce araç sahibindende satışa...

4. foremost

Merhaba arkadaşlar dün muayne günüydü benim için büyük gün denebilir çünkü bayağı endişeli gittim şu çıkacak mı bu çıkacak mı diye giderken de bazı önlemleri beraberinde aldım arka çeki demirini ve tenteyi söktüm ilk yardım çantasının ve yangın tüpünün hafif kusur sayıldığı bir ülkede bunlara...
  5. foremost

merhaba arkadaşlar kısa bir ara verdim paylaşımlarıma nedeni uzun süredir defender ile ilgilenecek zaman bulamam ancak son yaptığım değişikliği aktarmak istiyorum biliyorsunuz geçen sene yaptırmış olduğum tente pek içime sinmedi bu yüzden yeni bir tente kumaşı arayışına girdim uzun uğraşlar...

6. foremost

Series 2a Aliyorum

erdem bey merhaba öncelikle bakmış olduğunuz araç kısa zaman önce sanırım facede rastladım ancak dediğiniz gibi araç çok fazla bakım onarım gerektiriyor ve bunlar maliyetli işler elinizden her iş gelsede bazen usta gözü ve yeni parçalar almak gerekiyor ve şu anki ülke koşullarında gün geçtikçe...

7. foremost

Araç Yenileme - Land Rover

Barış bey defender ve series arası ama ağırlık defender olmak üzere bir araç diyelim kapılar series ancak kapı içleri seriesten sonraki defendere geçiş aşamasında kullanılan farklı kapı iç açma kolları 85-89 yılları arasında kullanılmış ve malıyet ve kulanım zorluğundan vazgeçilmiş sanırım...
  8. foremost

Sayın lyna öncelikle teşekkür ederim bu 127'' beni epey yordu diyebilirim çünkü diyer 130 lar ile belirgin farkları mevcut birde usta sıkıntısı beni bezdirdi çoğu işini ben yapmaya çalıştım ancak gezi ve kamp amaçlı çıktığım yolda yaşanılan aksilikler beni bu araçta farklı yollara sevk etti...
  9. foremost

yavuz abi ürünler 10 numara oldu sadece basamakta buradaki ustam montaj yapayım derken güzel işçilik yapamadı kaş yapalım derken gözü çıkardık sorun yok eline emeğine sağlık abim. :)

10. foremost

Defender Toplama- Alma Yardim Lütfen!

soğumayın devam edin umarın istediğiniz gibi bir araç karşınıza çıkar mutlu eder yardımı olacaksa ateşe bir katkım olsun :tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

11. foremost

hasankardeş aşkı da biliyorum belayı da tanıyorum o yüzden yazdım aşk güzel ama hayat gerçek malesef yaşayabileceklerinizi hesaba katın iyisi ile kötüsü ile saygılar sevgiler
  12. foremost

hasankardeş aradığın nitelikler bu araçlarda mevcut değil bulaşma 2000 model üstü klimalı araçlara bak kendini üzme sanayi adamı olma defender olmadan da daha güzel günler görebilirsin :)

13. foremost

Araç Yenileme - Land Rover

murat bey merhaba yenilemeyi düşündüğünüz araç country kasa defender 4 kapıyı yeni tip ile değiştirecek olursanız eskileri ben talip olabilirim faceden daha önce görüşmüştük bilginiz olsun kolay gelsin iyi çalışmalar
  14. foremost

arkadaşlar arka stepne bağlantı demirleri de tamamladım yerine bağlamak kaldı

15. foremost

basamaklarımız geldi nihayet
  16. foremost

mehmet işin o kısmını pek düşünemedim amacım kötü görüntüyü ortadan kaldırmaktı ancak şimdi söylediğin iyi oldu bunla ilgilide üzerine siyah boyarsam işimi görürmü yoksa oda zamanla pul pul dökülürmü bir test edeyim zaten sıcaklarda başladı test için tam zamanı :) ecnebide malzemede var ustada...
  17. foremost

Çok Acil Bilgi Defender

mehmet bey duruşuna karizmasına bakmayın dışı seni içi beni yakar bu defenderin serieste öğle boyası çürüğü çarığı önemli değil zaten bu araçların yürürü sıkıntılı sürekli bakım isteyen ustası nazlı araçlar kimse kusura bakmasın ben yurt dışından parça getirtemiyorum yolu varsa söyleyin ona buna...

18. foremost

Herkese Merhaba Yardımlarınıza Ihtıyacım Var

itfayeci kardeşim tam olarak gönlümden geçeni anlatmış söylemek istediklerim tam da bunlardı bende birşeyler eklemek istiyorum defender demek zaten başlı başına kronik sorunlar dizisi sonzuz bir sezon demek güzünüzü korkutmak için değil neler ile karşılaşacağınızı bilin diye yazıyorum 2009...
  19. foremost

Çok Acil Bilgi Defender

mehmet bey öncelikle defederi ne amaçla alacağınıza bağlı ve bu aracın ben tam olarak ne olduğunu anlayanadım defender değil series değil birde 56 model bence hiç değil bu araç türkiyede 56 ben rastlamadım genelde 62-63 modele kadar gördüm düzgün bir series türkiye şartlarında bulmak zor üstelik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri