Arama sonuçlarınız

1. foremost

Christine Serİes Iii 1973 Diesel

sağ tekerde yağ kaçağı mevcut bütün hidrolik sağ tekere ve kampanaya ordan balatalara akmış ve tutuşu kaybeymış yani frene bas basma fark etmiyor bende temizleyelim paklıyalım bir daha gireyim dedim usta yıne yağ cıkar temizlemek çozüm değil ama sen bilirsin dedi dinlemedik ve 4 defa temizlendi...

2. foremost

elimize tutuşturdular evrakları 1 ay vakıt varmış ama benim uğraşacak zamanım kısıtlı hemen düştüm peşine
  3. foremost

merhaba arkadaşlar 1 aylık bir aradan sonra bir şeyler yazmak istedim plakaları değiştirdim ve akabinde muaynenin yolunu tuttuk gitmeden kendimce çoğu kontrolu yaptım ancak en çok korktuğum frenlerdı araç hepsinden geçti ancak arka sağ frenden bıraktılar sapma çok fazla bu yüzden kaldığını...

4. foremost

Commander

merhaba arkadaşlar konu eski biliyorum ancak bir gelişme varmı bu araçla ilgili onu sormak için yazıyorum daha konforlu bir araca geçiş yapmak istiyorum arazi ile pek işim olmaz kamp vari bir durum benimki si dısco 2 td5 ve commander arasında kaldım biraz bu paralara çift kabin alınabilir malum...
  5. foremost

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

merhaba arkadaşlar aracımı anı bir karar ile sattım restore edebilecek ve benim gibi yatırmayacak bir arkadaşa gitti işlerimin yoğunluğu ve artık yüreğimin kaldırmaması nedeni ile vedalaştık helalleştik şimdi series var onunla yavaştan yavaştan hobi amaçlı ilgileneceğim bu bloğa ilgi alakasını...

6. foremost

muayne zamanımız gelmiş ancak eski plaka ile bu iş zor gitti eskiler geldi yeniler yanlız arka plaka baya küçük kaldı :)

7. foremost

yeni cicilerde geldi
  8. foremost

depo damlatıyor nedendir bilinmez uğraşacak zamanda yok ilk sahibine ulaştık onlarda eskiyen orjinal depoyu baz alacak bir tane yenisini yapıp takmışlar ancak bu zamana kadar götürmüş şimdi değişme vaktı geldi uzun uğraşlar sonucunda bir tane orjinal getirtmeyi başardım ve ayrıca şamandırayı da...
  9. foremost

kar görsün diye zirve yaptık kerataya....

10. foremost

Series 2a Aliyorum

walla bu güzelliği görünce bir duygu seli olmadı değil tam restörelik bir eser kolay gelsin laiki ile olacağına inanıyorum elinize sağlık şimdiden bol şans.

11. foremost

kilidinde bile efsane yazıyor bu ne arkadaş
  12. foremost

13. foremost

kış geldi arka çamurluğa bir çare aradım ancak en kibar bu şekilde çözüm buldum dışarıya 7 cm çıkarak gelen su ve çamuru engellemek için kullanacağım karda çok pis oluyor öne çamur atıyor
  14. foremost

westinhouse mevcut ve radyatör değişimi yapıldı hatta yeni yakıt deposu ve şamandırası getirttim onlarıda taktım bunlar önemli hidrolik direksiyon ve dısk fren kulanmayı düşünmüyorum orjinaline sağdık devam edeceğim şimdilik
  15. foremost

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

O zaman bu donanımda bir l200 düz vites olarak iki özellik birden olması arazide avantajlı arttırır bu özellikte bir araç seçmek beni hem havalı kilitten kurtarır hemde atcs li güvenli bir aracım olmuş oluyor o zaman dogrumudur dez avantajı varmıdır

16. foremost

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

merhaba arkadaşlar bu ilandaki araçta hem kayan araç resimli tuş mevcut hemde R/D lock tuşu var bu nasıl mümkün olabiliyor bir açıklama varmı bunlar yeni jenerosyon oldukları içinmı hem kilit hem atcs mevcut 2016 Mitsubishi L 200 4x4 92.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 625898419
  17. foremost

resmi yazılar araçla beraber gelmiş bu güne kadar :smiley:

18. foremost

merhaba dostlar aracım land rover series 1973 model dizel bir motora sahip mercedes 5 silindirli dizel motor kayıtlı ve ruhsata işli araç antalya ingiliz konsolosluğundan çıkma 3 cü sahibiyim bu güzelliğe neler yapacağımı bu platformda paylaşmak istedim yada bu şekilde retro kalacak aracı klasık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri