Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar yılların land sevdası bizi başka arazı aracı aldırmıyor malesef bu yüzden sürekli aynı yerde dönüp dürüyorum ve topladığım araçlar dan edindiğim deneyim ileride yapmak istediğim aracın iskeletini oluşturuyor bununla beraber bir kaç yıl çamur ve off-road macerasından sonra...
merhaba öncelikle teşekkür ederim ben aracın eski sahibiyim bende ikende harika bakılmış bir araçtı sağolsun hakan arkadaşım yüksek bir malıyetle aracı topladı ne kadar topladı derseniz bunu kendisine sormaya dilim varmadı ancak üzerindeki tente ve demirleri tertibatı ingiltereden özel gelmiş...
dostlar bugün adanaya misafir geldi son yurduna gitmeden eski sahibini bir ziyaret vede zibattan çelik alt koruma yapılmak üzere adanaya son kez geldi bizde yanlız bırakmadık ve onu canlı canlı görmek için orada olduk sevindik hüzünlendik tekrar koltuguna geçip kontak açmak bizi sevindirdi hakan...
Instagram post by 1982 LR Series III • Mar 7, 2017 at 9:46am UTC
arkadaşlar instagram linki burada resimleri buradan takip edebilirsiniz zaman ile 3000 e yakın resim burada olacak bende merakla bekliyorum görüşmek üzere :)
eliniz anahtar tutuyorsa alın hobi amaçlı uğraşın derim yok ben uğraşamam diyorsanız bulaşmayın arazıden de araçlardan da soğursunuz sonra yaw her filimde çıkıyor ne efsane araçmış deyip rüzgarına kapılmayın içine girince kör kuyu misali yutar adamı alacaksanızda düz disel ile başlayabilirsiniz...
öncelikle teşekkür ederim otomatik ve kilitli düşünüyorum orjinal kendi kilidi olmasana dikkat ediyorum ve direksiyon panelinde sağlı sollu dolu versiyona bakıyorum ancak araç almak ile bitmiyor bunu öğrendim aracı aldıktan sonrada yükseltmek istiyorum ancak kitler ateş pahası gördüğüm kadarı...
merhaba benim baktiğim model 2012-2013 model bunlarda da dediğiniz gibi sürekli 4 çekermi ve kilit sonradan taktırmak mantıklımı yoksa takılmış almakmı daha iyi kilidin fiyatı hakkında bir bilginiz varmı acaba öncelikle bilgi için teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar umut arkadaşımızdan aldığımız series 3 ümüzü bir süre koruyup kolladıktan sonra bir tık daha ileriye götürdük elimizden gelen iyileştirmeleri yaptık onu ailenin bir ferdi gibi davrandık onun için evladımız oldu ve bu güzelliği paylaşmak ve değerini bilen kıymetini anlayan...
selam arkadaşlar bazı amarok araçlarda 4x4 olarak tuşlar farklılık gösterebilirmi mesela ilk çıkanlar ile 2012 ve sonrası olarak tuşların işlevi veya şekli değişmiş olabilirmi çünkü baktığım ve internet sitelerindeki incelemelerde farklılık gösterdiğini gördüm kullanan arkadaşlar veya bu konuda...
sayın ozan aracınız 3.5 benzinli bu durum da bd 30 dızel bir motor yasal anlamda atmak mümkün gözükmüyor o yüzden 30 bine dost işi olursa neden olmasın v8 keyfi başkadır ancak bende bu saatten sonra dizel tercihimdir ayrıca LT77 yerine rn380 şanzıman daha seri olur diye duşunuyorum saygılar
merhaba arkadaşlar öncelikle hd direksiyon olmayan defendere pek bulaşmayın (tecrube ile sabittir) bundan 4 sene önce bana 3 bin tlye mal oldu ayrıca aracım 110 kasa benzinliydi çok çektim benzinliyi 3.5 benzinliye bile çeviremedim nede dizele bu mümkün değil öncelikle hd olmayan bir araç...
merhaba arkadaşlar konu sanırım eski ancak şimdi bende bir kare kasa bakıyorum 97-2001 arası ve part time full time olanlarmı daha iyimi yoksa 4 kademeli olanlarmı daha iyi çünkü satıcılar kilitli difransıyelden bahsediyorlar 5 kademeli model için bu doğrumu sitede bu araçlardan pek yok olanda...
yani kısacası üzülerek uzak durmak faydalı olacak anlattıklarınız bu tip araçlarda olmassa olmazı parçalar hadı kozmetiğinden vazgeçtik motor ekipmanları bulunmaz ise ve bulunsada pahalı olacağından beygir gücününde düşük olması nedeni ile listemden çıkardım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
merhaba araç ile ilgili bir gelişme varmı acaba bende bakıyorum ancak kararsız kaldım konu ile alakalı kimse yazamamış hayaletmı bu araç kimse bilmiyor yoksa parça sıkıntısı ve ağır satışından dolayı tercihmı edilmiyor genelde rusya taraflı videolar seyrettim aracın performansı genelde yeterli...