Arama sonuçlarınız

1. M

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Ayrıca moto karavanlar için durum farklı mıdir? Yaşam alanında seyahat edilebilir mi? Cok teşekkürler

2. M

Merhaba, cok tesekkurler. Yasaga ilişkin mevzuat hakkında bilginiz var midir acaba?
  3. M

Cekme Karavanla Moskova

Merhabalar, Cekme karavanla Gürcistan üzerinden Moskova'ya giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum. Genel olarak Rusya'ya karavanla giriş ve seyahat,. Yolların durumu vb. şimdiden çok teşekkür ederim

4. M

merhaba, cekme karavan içerisinde seyahat konusunda önerileriniz nelerdir? Hareket halindeyken içerisinde seyahat edilebilir mi? Konfor ve güvenlik durumu nasıl olur? cok tesekkurler
  5. M

PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi??

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Bilgilendirmeniz icin tesekkurler. Fakat bu konuda cidden kafa karistirici soylemler var. Farkli farkli kurslardan hocalar ile gorusuyorum ve herkesin gorusu farkli yonlerde; Kimisi Padi'nin cok daha kapsamli ve gerekli bri kurs oldugunu ve bunun...

6. M

Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Cok tesekkurler

7. M

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Merhabalar, MEsajlarınız icin tesekkur ederim. Haftaya gitmeyi dusunuyorum.
  8. M

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? TEkrar Merhabalar, CMAS zorunlulugu ile ilgili , TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU DONANIMLI DALIŞ YÖNETMELİĞİ, incelediğimde; Dalıcıların görev, yetki ve sorumlulukları MADDE 7 – (1) Dalıcı ve dalıcı adaylarının, Federasyondan yetki belgesi...
  9. M

Ynt: Gezenbilir 1* Balıkadam Kursu Herkese Merhabalar, Ben de Ankara'da ikamet etmekteyim ve siz tecrübeli arkadaşların Ankara için tavsiye edebileceği kurs ve-veya eğitmenler varmıdır? Çok teşekkürler

10. M

Ynt: PADI, CMAS, NAUI... Peki Ama Hangisi?? Merhabalar, Foruma yeni uye oldum ve bu da ilk mesajim olacak:) Ben de balıakdam kursu ve sertifikası almak isteyenlerden biriyim dolayısıyla da bu konuyu tamamıyla okudum. Yalnız su noktada hala bir belirsizlik var bence ; CMAS ve PADI arasındaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri