Arama sonuçlarınız

1. sinbad07

T5 Motokaravan Yapmaya Çalıştık

ben ne karavan imal ediyorum ne herhangibirisinin reklamını yapıyorum ne de ticari satışını yapıyorum. burada karavan imalatı ile ilgili herhangibir reklam veya bilgide yok. sadece imalatcı sana fiat dukato yapalım daha ideal olur dediği ve aklımı çeldiği için ilana koydum. farklı bir amacım...

2. sinbad07

vakit ayırıp yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Bu ilk karavanım.herşeyin daha mükemmelini ve fonksiyonelini yapmak her zaman mümkün.Sonuçta karavanı ben yapmadım. ustamız ile ortak bir proje ile yapıldı ki onunda ilk t5 karavanı.mutlaka eksikler hatalar vardır...

3. sinbad07

anladım.ben ruhsatın nasıl olduğumu göstermek için koymuştum kaldırıyorum. teşekkürler
  4. sinbad07

;) teşekkür edrim. oldu gibi.
  5. sinbad07

merhaba.Ben karavanımı antalyada yaptırdım. burada reklam olmaması için özelden yazarsanız yardımcı olabilirim

6. sinbad07

Teşekkür edrim

7. sinbad07

selam. yorumlarınız için teşekkürler. *ben şöför arkası metal bölümü kaldırmadığım için zorunluluk halinda emniyet kemeri montajı yapılabilinir diye düşünüyorum.buradaki oturma kısmı 162cm*40 cm civarında . 3-4 kişirahatlıkla emniyet kemerli olarak oturabilir. en kısa zamanda emniyet kemerini...

8. sinbad07

teşekkürler.evet playwood ve üzeri kaplama var.yalnız playwood mubilmiyorum oldukça esnek çift katmanlı ve zannedersem 1.5 veya 2cm kalınğında tabakalardı.banyoda aynı şekilde. boyacı banyodaki işlemini 3 günde bitirdi. detayını bilemiyorum ama şu araba boyacılarının macun ve boyalarından uygulandı.
  9. sinbad07

merhaba.haklısınız arkada emniyet kemeri yok. ruhsatta zaten 3 kişilik çıkıyor. bizim aile 4 kişi ve ön tarafta yolculuk ediyoruz.ama istenirse arkayada emniyet kemeri takılabilinir zannedersem. mutfak ocağı üzerinde aspiratör bulunuyor.ayrıca daykın hava temizleyicisi ve vantilatör var...
  10. sinbad07

sağoln

11. sinbad07

teşekkür ederim.
  12. sinbad07

teşekkür ederim ;)
  13. sinbad07

ben ruhsatta işlettiğim tarihte hiçbir sorun yaşamadım. araçın içine dahi bakmadılar.normal muayene gibi tek seferde geçti.araç hariç masraflarımı hiç hesaplamadım.ama işçiliği çok uygun yaptırdım. marin geçmişi olan şimdi yoğun olarak karavan yapan ustamıza.

14. sinbad07

teşekkürler. karavan gibi gözükmesini istemedik . ve de emniyetli olsun diye açmadık . ama alan darlığı yaratmadı.
  15. sinbad07

karavan özellikleri 4 belki de 5 kişilik ;) 160 lt banyo wc ve lw için krom su deposu(uzun koltukaltında) 50 lt temiz su deposu musluğu ayrı(uzun koltuk altında) vebosto (uzun koltuk altında) deposu ön yolcu koltuğu altında iki adet jel akü (buzdolabı önündeki tekli koltuk altında) led tv (tv...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri