Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

Monte/demonte Olabilen Portatif Isı Şemsiyesi Arayışı Hk.

Herkese merhaba, Acaba içinizde gazla (lpg) çalışan şemsiye tipi dış mekan ısıtıcılarının sökülebilenini gören oldu mu? Eğer böyle bir şey olsaydı kış kampları için müthiş bir rahatlık olurdu. Arabaya 1 tane büyük tüp at, aleti de gittiğin yerde monte et, işin bittiğinde demonte edip devam et...

2. EL_Guapo

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Aracınız kaç model acaba?
  3. EL_Guapo

Kamp Için Grup Oluşturalım.

Cok guzel bir fikir. Fakat grup uyelerinin kimlerden olusacaginin da yazmak daha dogru olabilir. Genelde kampci yapanlarin buyuk bir cogunlugu erkeklerden olustugu icin benim gibi esi ve cocugu ile kamp yapanlar boyle bir grup icerisine katilmak istemeyebilir. Bunu belirtmisken kamp grubunuzu...

4. EL_Guapo

Araç İçi Buzdolabı

Deniz hocam, buzsuz aslan sütü olmaz ama, muhakkak dusunmussunuzdur ama ne bileyim bir hatirlatayim istedim
  5. EL_Guapo

Kış Kampinda Içlik Tavsiye Ihtiyaci Hk.

Facebook'ta uyesi oldugum bir gruptan soyle bir bilgi edindim : İçlik ile alakali ön planda olan teri atma ise yün bu konuda iyi değil, polipropilen poliamid olanları tercih etmeniz gerekir. Bu site ve yabancı forumlar dahil en çok konuşulan içlik Lafuma 8000. Yün kadar ısıtmayacaktır ama eger...

6. EL_Guapo

Kış Kampinda Içlik Tavsiye Ihtiyaci Hk.

Merhaba arkadaslar, Kış kamplarina da gidebilmek icin Husky Anapurna -28 uyku tulumlarimizi satin aldik. Simdi 3 gun sonraki hafta sonunda Yedi Göllere gitme programi yapiyoruz ve gun icerisinde de usumemek icin icimize bir iclik ve bir de corap satin almamiz gerektigini dusunuyorum. Bu konuda...

7. EL_Guapo

Sevgili Terrano'cu arkadaşlar, 2000-2005 arası 2.7 veya 3.0 motorlu fark etmeksizin, otomatik vitesli olan versiyonların kronik şanzıman problemi var mı? Bir usta bu araçların otomatiklerinde çok fazla şanzıman problemi yaşanıyor, sıfır bile yapsan belli bir süre sonra seni de üzer, beni de...
  8. EL_Guapo

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

Evet ben de son donemde Terrano'ye agirlik verdim. Ozellikle 3.0 modelinde 2.7'deki gibi hararet probleminin de olmamasi ve daha kuvvetli olup, daha az yakmasi cezbediyor. 2002-2005 model arasinda temiz ve fazla yipranmamis bir araci uygun fiyata bulursam alacagim gibi. Hem bu ilk 4x4 deneyimim...
  9. EL_Guapo

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

Duster'in bagaji bize cok ufak kalir, o yuzden dusunmuyorum

10. EL_Guapo

Dünya zenginliği : Sağlık, Aile, Optimizm, Mevcut ile mutlu ol, Kendin ol, Şükret, Etrafına...

Dünya zenginliği : Sağlık, Aile, Optimizm, Mevcut ile mutlu ol, Kendin ol, Şükret, Etrafına yardımcı ol, İnsana, hayvana & doğaya saygılı ol

11. EL_Guapo

Dünya zenginliği : Sağlık, Aile, Pesimizm, Mevcut ile mutlu ol, Kendin ol, Şükret, Etrafına...

Dünya zenginliği : Sağlık, Aile, Pesimizm, Mevcut ile mutlu ol, Kendin ol, Şükret, Etrafına yardımcı ol, İnsana, hayvana & doğaya saygılı ol
  12. EL_Guapo

En büyük zenginlik sağlik

En büyük zenginlik sağlik

13. EL_Guapo

Yukarida yazili olan tum yazilar direkt olarak benim bu forumdan okuyup kopyala yapistir yaptigim sekildedir, benim hic bir yorumum yoktur. Sadece bazilarinda daha iyi anlasilabilsin diye imla hatalarini veya dusuk cumleleri duzelttim. Eger bilgiler icerisinde teknik hatalar varsa veya...
  14. EL_Guapo

NISSAN TERRANO HAKKINDA HER SEY (91 SAYFANIN ÖZETİ) : Almadan once aracta bakilacaklar : Aracın şase numarasından servis bakımlarını özellikle km'sini kontrol ettirin Aracın motor, üst kapak (hararetten dolayı çatlayabiliyor) enjeksiyon (bazı art niyetli kişiler basınç ayarları ile oynayıp...
  15. EL_Guapo

Herkese merhaba, ben de 3 kisilik ailemize son 1.5 senedir epey sardigimiz kamp maceralarimiz icin bir 4x4 arayisi icerisindeyim. Son 2 aylik arayisim Defender ile basladi, oradan eski kasa (87-90 aralari) Land Cruiser, Pajero veya Patrol'e dondu. Yalniz hem forumlardan, hem de sanayilerde...

16. EL_Guapo

Çadırda Rahat Şişme Yastık Önerisi

Decathlonun yanilmiyorsam Helium diye daha ust kalitede bir modeli var. Bir de Naturehike'in Aeros modelini oneriyorlar. Bu ikisi arasindan birisini secmek gerekiyor zannedersem. Acaba her ikisini de kullanmis olan birisi var mi?
  17. EL_Guapo

Ya Yani bu isin duzgun bir cozumu yok mu? Hic bosu bosuna aramayip, yastik tasimaya devam mi?

18. EL_Guapo

Merhaba arkaslar, benim ve belki de buradaki bir cok insanin cadirda duzgun bir sekilde uyuyabilmek icin kolay tasinabilen, rahat ve konforlu bir yastik ihtiyaci bulunuyor. Malumunuz plastik olanlar tasimak icin cok rahat ama konfor konusunda cok basarisiz. Sisme matlar/sungerler ve kaliteli...
  19. EL_Guapo

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

Navarayı ben de ustalara sordum ama onu da ön bağlantıları alimunyum olduğundan tavsiye etmiyorlar. Ön bağlantıları çelik olan bir tek Hilux ve L200 varmış ve bu araçlar çok daha dayanıklı ve az masraf çıkartıyorlarmış. Onun için Hilux'u alsam ve arka makasları helezon veya havalı amartüsörler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri