Arama sonuçlarınız

1. Dirtyoffroad

Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ?

Ynt: Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ? Aracı uzattınız mı orjinal hali mi ?

2. Dirtyoffroad

Ynt: Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ? Cj-7 cj-8 lerde pek hurdaya rastlamadım ama diğer cj lerde fiyat 4000-5000 tlden başlıyo şahsen ben kendi aracımı 1.800 tl vergi borcuna karşılık almıştım,yani ararsan bulursun uygun fiyatada ama sağlam bir masraf etmen gerekir
  3. Dirtyoffroad

Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ?

Ynt: Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ? Arkadaslar oncelikle cevaplar icin tesekkur ederim.Arac termostat acmadi ve hararet yukseldi biraz daha sonrasinda suyu yaga karistirdi çatlak ilaci kattik ve termostati soktuk sonra belli bir sure suyu yaga karistirdi yag cubugu beyaz beyaz...

4. Dirtyoffroad

Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ?

Her kullandıktan sonra motoru kontrol ederim ben ve bu aralar dikkat ediyorumda radyatörde basınç oluşuyo devirdaimden gelen hortum şişiyo ve ertesi gün bile motor soğukken açsam bile kapağı sanki kola fanta asitli bir şey açıyomuşum gibi fıslıyo kapak bunun nedeni ne olabilir ?
  5. Dirtyoffroad

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Aracın vergisi tek bandrol 140 TL yıllık 280 TL ,motor ve şanzıman orjinal motor hurricane f4-134,motorda şanzımanda toplanırken hepsi sıfırlandı şanzıman senkromeçler hepsi sıfırlandı difransiyel ayna mahruti dana marka değiştirdim,araç resimlerdede görüldüğü gibi her şeyi...

6. Dirtyoffroad

Ynt: Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ? İnşallah olur,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin,bende çok uğraştım uğraşınca değiyo uğraştığına, bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur boşuna dememişler :)

7. Dirtyoffroad

Bir arkadaşım benim arabamdan heveslenerek jeep almak istedi fakat willys de alabilirim dedi,ben arabamı hurda şekilde vergi borcuna karşılık emekli albaydan alıp topladım ve oda aynı şekilde hurdadan alıp kendi toplamak istedi ve gittik bir kaç tane baktık ama çoğu araç bana farklı geldi dedim...
  8. Dirtyoffroad

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Ooo kardesim eyvallah :)
  9. Dirtyoffroad

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys 19.500

10. Dirtyoffroad

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Hiçbir masraftan kaçınılmadan toplandı araba mile marker 12.000 lbs vinç,bestop yazlık kışlık tente,çorum kalorifer,LPG projeli ruhsata işli,stepne dahil 5 jant lastik sıfır,görmüş olduğun tüm metal aksamlar 316 krom torpidosuna kadar,motoru şanzımanı her şeyi en ufak...

11. Dirtyoffroad

Satılık Willys

İhtiyarı satıyorum
  12. Dirtyoffroad

satılık wilys arka bagaj kapağı

Ynt: Satılık Wilys Arka Bagaj Kapağı Bende kapak arıyordum fiyat olarak ne düşünüyosunuz ?

13. Dirtyoffroad

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Piyasası pek canlı değil ben 6 ayda sattım sahibinden de takasa da fazla giren yok arabanın son sahibide olabilirsin ama onunda var alıcısı uzun sürede olsa satılır
  14. Dirtyoffroad

Willys-cj5 Bagaj Kapağı Arıyorum

Aracım 67 Willys M38a1 stepne ağır geldi bagaj kapağı göçtü biraz paslanmış baya içi temiz bir bagaj kapağı arıyorum...
  15. Dirtyoffroad

2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz

Ynt: 2008 Model Pajero 3.2 Dıd Kendilerini Nasil Bilirsiniz Çok güzel bir araç 2007-2011 yılları arası kullandım arazide süper bir araç kar yağdığı zaman banamısın demez her türlü yoldan gider uzunyolu da bir okadar rahat bir araba km de 52 kuruş civarı yakıyor kadran 200 kmh ve kadranı dayıyor...

16. Dirtyoffroad

Arabadan Ses Geliyor Bulamıyoruz

Ynt: Arabadan Ses Geliyor Bulamıyoruz Tam yazarken bilgisayar takıldı 2 3 defa bastım o yüzden oldu kusura bakmayın... :) Ön difransiyelde kilit var araziye girerken birde kar yağdığı zaman 4 çekere alınca kitliyorum ama açtığımda şaft boşta Ama büyük ihtimal egzoz bağlantısı veya motor...
  17. Dirtyoffroad

Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen .

Ynt: Muayene Geçti Hala Sıkıntı Var.yardım Lütfen . Suya çamura vs girdiğin zaman veya yağmurlu havalarda kampanalar ıslanıyor ve daha çok çeker sağa sola üzellikle çamura girersen kuruyana kadar dikkatli kullan Allah korusun kaza yaptırır eğerki müsaitsen o anda 20 yle falan giderken hafiften...
  18. Dirtyoffroad

Arabadan cikcik bi ses geliyo yağsız kalmış menteşe gibi ön camı indirmiştim bir kaç kere acaba vidalarından mı geliyor dedim sıktım iyice ses kesilmedi her yere baktık bulamadık kaloriferin vidaları gevşemiştir dedik oda değil arabayı 2 yıl önce komple sıfırdan topladım 4000 km yaptım daha...

19. Dirtyoffroad

Arabadan cikcik bi ses geliyo yağsız kalmış menteşe gibi ön camı indirmiştim bir kaç kere acaba vidalarından mı geliyor dedim sıktım iyice ses kesilmedi her yere baktık bulamadık kaloriferin vidaları gevşemiştir dedik oda değil arabayı 2 yıl önce komple sıfırdan topladım 4000 km yaptım daha...
  20. Dirtyoffroad

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri