Arama sonuçlarınız

1. H

Ortiz Çara Elit Model Karavan Aldık :)

@Demirak Binek aracım insignia gransd sport. Fuarı bekleyip hepsini bir bir inceleyeceğim işallah :)

2. H

Sayın Demirak, 750 kg altı karavanlarla ilgili konunuzu baştan sona okudum. Yol gösterici güzel bilgiler içeriyor. Ben 5.25 karavanın kendi amacım doğrultusunda çok hantal kalacağını düşünüyorum. Hem ağır hem de uzun. Daha çok sabit noktada kamp yapanlar için ideal. Ben, alacağım karavanı iki...
  3. H

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Ortiz'i incelemiş biri olarak Elite modelinin kalite algısı dediğiniz gibi yüksek. Hem biraz asfalt dışı hafif araziye girmek, hemde bol duraklı uzun yolculuklar için 3.90 serisini düşünüyorum. Ama şu 750kg altı mevzusu muamma! Cam, wc, ıvır zıvır derken hem fiyat...

4. H

2016 L200 Inceleme

Evet dediğiniz gibi L200'ün en büyük farkı orta kilit olması. L200lerde orta kilit tornado ve blizzard versiyonunda var. Storm'da sadece arka diff kilidi var. Benim daha önce kullandığım pick up, 2008 ford ranger thunder 4*4 otomatik vites idi. Hem 4H'de hem de 4L'de rahatsız edici bir kasma...
  5. H

2016 L200 Inceleme

İncelemenizi keyifle okudum. Bazı hususlarda yol gösterici olacak. Yeni ranger'ı bayide inceledim. Kokpiti insana haz veriyor. Direksiyonu kavrayış çok hoş ama aynı şeyleri koltuklar için söyleyemeyeceğim. Birincisi koltukları fazla sert geldi bana. İkincisi dediğiniz gibi arka koltuk sırtlığı...

6. H

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Sayın Hmtatl, Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Maşallah güzel görünüyor. Defender pick up alacak biri olarak sormak istediğim sorular var. Kişisel dağ - doğa gezilerinde, offroad ve kamp etkinliklerinde, sadece traktörle gidilebilen kendi zeytin bahçelerimizde ve ova yollarında kullanmak için...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri