Arama sonuçlarınız

1. S

ALINIK XJ ARAZİ

Ynt: ALINIK XJ ARAZİ Elimizde komple cherokee xj sanzıman bulunmaktadır özel mesaj atamadıgım için buraya yazdım . özel den siz bana ulasırsınız :D

2. S

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti camur cok iyi olmus her araba cıkamıyo
  3. S

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor iyi bi arac cıkmıs güzel

4. S

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km cok iyi gezmişsiniz :D
  5. S

CJ5'in Trajik Hikayesi

Ynt: CJ5'in Trajik Hikayesi Grçmiş olsun valla. Nazar deymiş herhalde

6. S

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti tebrikler valla güzel olmus :D

7. S

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Yeni üye oldugum için bi 5 mesaj atmam lazım :D
  8. S

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km Helal Olsun walla tek basınıza o kdr yer dolasmıssınız sizi tebrik ediyorum
  9. S

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor Tebrikler Güzel Araç Cıkarmıssın iyigünlerde kullanın

10. S

Yenice Ormanları

Ynt: Yenice Ormanları Yenice oramnları Türkye nin Akçigeri durumunda. Her Taraf Orman cok güzel yerler

11. S

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Yapma araçlar güzel Bir tane de ben yapmayı düşünüyom öyle :)
  12. S

xj modifiye

Ynt: xj modifiye Güzel Ouyor iyi günlerde kullanın

13. S

Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor

Ynt: Kiralık Unimog ve 70 Model Altı Kamyon Aranıyor hala daha arıyosanız elimizde Bedford var 63 model kiralamayı düşünürüz. burunlu bedfordlardan 6 teker
  14. S

Land Rover Defender 110 Ambulans

Ynt: Land Rover Defender 110 Ambulans motor orjinal motorumu acaba bilgi verirmisiniz?
  15. S

KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle Cj6 oldugu belli ama araba mühtesem uzuyor üstündeki motoruda ögrendim 140 beygir TDI transit puma motoru var orjinal cj ler arkasına bile yanasamaz o arabanın.

16. S

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle Bilgi için Tesekkürler ama dısarda tdı oldugu belli oluyordu zaten önünde interköl var egzoz dan turbo sesi cok güzel duyuluyor ve ara hızlanmalarda siyah duman atması. biz de de var bi dizel jeep 60 model eski bişey ama arabaya cok iyi...
  17. S

Nissan 2.7 TDI Mi Yoksa Ford Puma Motorumu

Nissan 2.7 tdı ile ford puma motorunun hangisi daha iyidir. Bu motorlar hakkında bilgilendirirmisiniz acaba ford puma motorunun kac cc oldugunu kac beygir oldugunu bilmiyorum.
  18. S

Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) Tesekkürler Araba Cok iyi uzuyor cok güzel bi motoru var karabük te hayranlıkla izlemiştik Acaba En son hız göstergesi kac yapabiliyor?

19. S

Ynt: KAROFF Karadeniz Off Road Kulübü Doğa Severlerle bu yarısta bi 52 Au 570 plakalı cj6 var dı onda ne motoru var bilen var mı acaba araba cok güzel gidiyor maşaallah yarısta hayranlık la seyrettik 1. olmus ama gercekten hak etmişti Motorunu cok merak ediyoruz cevapları bekliyoruz
  20. S

Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008)

Ynt: Ordu Off-Road Kulübü Yokuşdibi Kar-Off-Road Gezisi (30 Kasım 2008) Bilen birisi varsa yazabilirmi cok ama cok merak ediyoruz karabük e geldiginde bakamamıstık

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri