Arama sonuçlarınız

1. ozdemir_55

suzuki vitara almak istiyorum

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum hocam güzel bilgiler verdiniz teşekkür ederim. bu şartlar altında bana en makul 1.6 jlx 5 k. modeli görünüyor bakalım biraz temiz bulabilirsem 2000-2001 model almayı düşünüyorum. ara da birde 1-2 günlük kamp falan yaparsak bu araç tam işimi görür diye...

2. ozdemir_55

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum üstadım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. bir de şu yakıt konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.. forumda bayağı baktım net bi fikir edinemedim zati böyle bi araç düşünmemin nedeni vakit buldukça ufak tefek kamp falan yapabilirsek asvalt yoldan...
  3. ozdemir_55

Ynt: suzuki vitara almak istiyorum selam arkadaşlar bende uzun bi zamandır suzuki vitara araştırıyorum 1.6 jlx 5k ama tam olarak aklımdaki soru işaretleri gitmiş değil. öncelikle aile aracı olarak nasıl?? yakıtı?? uzun yolculuklarda nasıl yolda bırakırmı?? ??? ??? ???parça sorunu usta sorunu...

4. ozdemir_55

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm site sakinlerine selamlar..bende bir yılı aşkın süre önce üye oldum siteyi sıklıkla takip ediyorum adım hasan özdemir.memurum. fırsat buldukça aktif olarak ta özellikle off road bölümünü atkip ediyorum.yapılan aktivitelere katlımak için can atıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri