Arama sonuçlarınız

1. ugurcan77

2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu

Ynt: 2004 G. Vitara CD Çalar Sorunu Bu konuda bir gelişme kaydeden bir arkadaş var mı ? 99-02 arası ve 2005 üstü grand vitara için için piyasada teyp çerçevesi bulunurken 2003-2005 arası malasef yok. Temel olarak fark nedir ki bize uymuyor bir çerçeveler,kenalar tam düz değil 2004 model de...

2. ugurcan77

Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi Vitaradan önce bir dönem epey bir defender bakmıştım,arabaya bindim kol dayama yerinin oraya(içine doğru) arkadaş teybi koymuş anfi hoparlör derken, müthiş temiz ses çıkmıştı, dedim ne gerek var.Kontağı çevirince anladım önden...
  3. ugurcan77

Suzuki Grand Vitara(2004) için ses müzik sistemi tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba; Vitaracılar kervanına ben de katıldım hayırlısı ile. ;D Geçtiğimiz haftalar 2004 kasa GV aldım.Bildiğiniz gibi standart CD kaset çalar var üzerinde, Tabi bu CD kaset çaların ölcüsü piyasadaki standart MP3 çalarlar dan büyük. Bu CD kaset çaların yerine uygun ne koyabiliriz. Bu...

4. ugurcan77

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar; Ben Ankara dan uğurcan,çok uzun zamandır takip ediyorum forumu, yaklaşık 1 yıldır arıyordum onu sonunda buldum ve aranıza katıldım. O bir 2004 GV 2.0 AT 16V ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri