Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu takip eden herkese merhaba
çılgın balıkçı zaten takip etmişsinizki . çok yakın zamanda yaklaşık 5-6 ay önce 3 kapılı cabrio 91 model vitara jlx aldım.
şimdi sizlere mümkün olduğunca her konudaki artı ve eksilerinden bildiğim ve anladığım kadarıyla bahsetmek isterim .
vereceğim...
herkese merhaba
suzuki vitara için kendim yapmış olduğum araç arkası dolap, proje değişikliği nedeniyle satılıktır..
satılmazsada sağlık olsun deyip kullanıma devam edilir:)
dolabın yapım aşaması
araç arkası dolap
fiyat olarak 300 tl düşünmekteyim
tabi b,de olursa kargo problemi var...
ama satışa çıkarıp projeyi geliştirmek istiyorum . aracın arka tarafı büyüklüğünde arka bagaj kapağı ile açılıp kapanacak sistem yapmaya karar verdim .:)
işte bu örnek ii oldu ... ii oldu derken projemi genişletmeye karar verdim :) oluyosa da daha büyügü olsun dedim ..
şimdi eğer bu yaptığımı satarsam bnede aynı burdaki dolaplar gibi aracın arkasında ve araç boyutunda dolap yapıcam . ama farkı dolap arka bagaj kapagı ile aynı şekilde açılıp...
daha ufak boyutlu reflöktör koydum ama büyügünü takmakta fayda var sanırım ..
bir ara trafik polisi görürüsem sorucam bakalım ne diycek ..
bi arada tüv istasyonuna gidip sorucam ...
yinede bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim .
herkese merhabalar ..
çeki demiri işli olan aracımda kamplarda kullanmak üzere kendi yaptığım dolabım mevcut.
isterseniz linki
Araç Arkası Dolap (tow Box Türevi)
aynı zamanda yine kendi yaptığım yedek benzin deposu araç arkasında
linki
Yedek Benzin Bidonu Için Taşıma Aparatı Yapımı...