Arama sonuçlarınız

1. Karavanlahayat

Adım Adım Karavan'a Doğru

ben plaka üzeri kamerayı kullanmanın bu boyuttaki araçlar için ikinci-üçüncü seçenek olması gerektiğini düşünüyorum. daha geniş ve üstten bir görüntü için ben araçta büyük ve gece görüşü daha iyi bir kamera tercih ettim. Anca altyapı için kablo altyapısı kesinlikle önemli. yaklaşık 8-10 m kablo...

2. Karavanlahayat

Teker üzerindeki plastik davlumbazı da iç izolasyon sonrasında kullanmayı düşünüyor musunuz? ben iç kaplamaları kullanmayacağım için gözden çıkarttım ancak bu davlumdaz kaplamalarına kıyamadım :)
  3. Karavanlahayat

Janberk bey, ben kauçuk/silikon tapa kullanacaktım ancak pandemi şartlarında zamanında ürün temin edemediğimizden silikon kullandım. Uygulama hem basit oldu hem de deliklerdeki boyasız noktaların hava temasını kestiği için paslanmaya karşı da önlem olmuş oldu. Delikleri üstten alüminyum bant...

4. Karavanlahayat

2010 Fiat Ducato L4h2 Karavan Yapımına Başlıyoruz

Selamlar. Banyoya 1 ve arka oturma bölümünün üst noktasına 2 adet olmak üzere sürekli Havalandırma yapabilmek için 20x40 ölçülerinde kayar cam takmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz satıcılar var mi? Yakkn zamanda Alan ve önerebileceğiniz ürün var mı?
  5. Karavanlahayat

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

Ha Hayırlı olsun. Ağız tadı ile kullanmanız dileği ile.

6. Karavanlahayat

23 MAYIS 2021 Bugün babamla yaptığımız işler; 1- panellerin uzun kenarlarına destek amaçlı 30x30x3mm ebatlarında alüminyum destek barları sabitlendi. Salınım yapması önlendi. 2- panel kabloları kısa geldiğinden bir ek kablo yapıldı. iki paneli birleşme noktası panel altına gelecek şekilde...

7. Karavanlahayat

14 MAYIS 2021 Paneller yerini buldu. 205W monokristal paneller kullandık. dün yaptığımız taşıyıcı barlar ile paneller çok düzgün ve boşluksuz oturdu. Panellerin sallanmaması için boydan boya ara kayıt atılması gerektiğini anladık. onu ayrıca yapacağız. L profil için gerekli boşlukları bırakarak...
  8. Karavanlahayat

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, Aslında paylaşımlarımı intagram üzernden @karavanlahayat hesabımdan yapıyordum. ancak buraya aktarma fırsatı bulmadım. 15 günde epey iş yaptık aslında. Kısaca yaptıklarımızı özetleyeceğim. 12 MAYIS 2021 Güneş panellerimizin montajını başlamak için...
  9. Karavanlahayat

Teşekkürler Mustafa bey, Toplam fiyatı yazmıştım aslında ama birim fiyatlarını da ekleyelim hemen. - Mc4 Konnektör tekli (1 adet) - 19tl/adet - 6mm Kırmızı Solar Kablo (9 metre) -10tl/m - 6mm Siyah Solar Kablo (9 metre) - 10tl/m - 16mm Akü Bağlantı Kablosu (3m kırmızı + 3m siyah)) - 28tl/m -...

10. Karavanlahayat

Merhaba, Az önce güneş enerjisi için siparişimi verdim. Çarşamba elimizde olmasını bekliyoruz. sonrasında montaja devam edeceğiz. DC ve AC sigortaları henüz temin edemedim. uygun fiyatlı ve doğru ekipman için tavsiyenizi beklerim. Aldığım güneş enerji sistemi ekipmanların listesini diğer...

11. Karavanlahayat

İzmir'den Karsel Plastikten aldım. Ürünlerimiz bu firmanın diğer adresi de Ürün Kategori 1 ben bursa'da bir firma daha buldum. ürünleri daha detaylı kontrol etmenizde fayda var. firmanın adı çeviksan. instagram aderisi @ceviksann

12. Karavanlahayat

Merhaba, Her haftasonu olduğu gibi imalatı devam ettik bugün de. Kısaca özetlersek, elektrik tesisatında iç kısımdaki kablolarını tamamladık. Seviye sensörleri kablolarıharic tüm aydınlatma, cihaz, kontrol ve priz altyapısı tamamlandı. Pnomatik sistem yapacağından bahsetmiştim. Hidrofor ve...
  13. Karavanlahayat

Minibüs Araçlardan Karavan Dönüşümü Yapanlar Için , Kullanılmayacak Camlar Da Yalıtım

Tecrübeleriniz çok kıymetli gerçekten. Aslında karavan yapımında tek bir doğru da yok. Kişilerin deneyimleri, istekleri, hayalleri ve ihtiyaçları değişiyor. Hatta karar verdiğiniz şeyler yapım sırasındaki tedarik, bütçe, işlem kolaylığı ya da uzmanlık gerekliliğine göre de farklı yönlere...
  14. Karavanlahayat

Merhaba dostalar, Kısıtlamaların uzun olması nedeni ile epey boş zamanımız olacak. Bu vesile ile birkaç gün de izin alıp Elektrik kablolamasına ve temiz su tesisatını çekmeye karar verdim. Artık kapanmayı bahçemizde, karavanımızda karşılayacağız. Elektrik tesisatında marin kablo tedariki bu...

15. Karavanlahayat

Minibüs Araçlardan Karavan Dönüşümü Yapanlar Için , Kullanılmayacak Camlar Da Yalıtım

Janberk bey merhaba, bende 15 m3 ducato minübüsü karavana dönüştürüyorum bildiğiniz gibi. mutfak ve banyo kısmında kalan kısımları yine içten yapışkanlı 19 mm kauçuk ile izole edeceğim. bu hem ses hem de ısı yalıtımı açısından ek fayda getirecek diye umuyorum. Karavan tamamlandıktan sonra da...
  16. Karavanlahayat

Bugün taban tahta montajımızı yaptık. Tabanda marin tutkallı 1 cm kalınlıkta çam lamine kontrplak kullandık. Keserken müthiş bir çam kokusu ortaya çıktı. Yorgunluğumuzu hafifletti. Ne yazık ki malzememiz eksik olduğundan elektrik altyapısına devam edemedik. Yarin bir açık yer bulabilirsem...
  17. Karavanlahayat

Öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Bayramını kutlarız. Mutluluk onlarla olsun... Bir pandemi kısıtlamasını daha değerlendirdik. Bugun pissu deposu montajlarını, taban çıtalarını ve taban izolasyonunu yaptık. Her depoyu 6 noktadan askı tijleri ve alttan bükülmüş profil sacı ile monte ettik. Üstte...

18. Karavanlahayat

Yer kaplamasını yapmadan önce araç altındaki depoların bağlantısını yapmak önemli. Bu nedenle az önce pis ve temiz su deposu siparişlerimi verdim. 2 adet 105 Lt pis su deposu ve 2 adet 90 lt temiz su deposu aldım. Temiz su depolarını teker üzereri ve yksekliği 50 cm olan modelden tercih ettim...
  19. Karavanlahayat

Karavanda Sabitleme Şemaları

Bu değerli ve çok önemli paylaşım için teşekkürler. Kazalar izlendiğinde araç içine koyulacak ekipmanların sabitlenmesinin ne kadar önemli olduğu daha trajik ve net bir şekilde anlaşılıyor. @Doğrucu Davut size de hatırlatmanız için teşekkürler. Şu anda iç dizayna yeni başlayan bir mühendis...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri