Arama sonuçlarınız

1. takein

ducato camper yapımı için destek

Ynt: ducato camper yapımı için destek merhaba coşkun bey,hoşbulduk.donanım da sadece demirbaş var mutfak,wc,duş,oturma grubu gibi

2. takein

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. rüzgar bey yazınız çok açıklayıcı aslında düşüncemle paralel.Ayrıca kamp dışı yerlerde kalındığında o yörenin insanlarının tedirginliğini gidermek amacıyla gidilen yerde ilk yapacağım şey polis yada jandarma hatta...
  3. takein

Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım.

Ynt: Karavancıların Kamping'de Yada Kamping Dışı Konaklamalarını Tartışalım. merhabalar,beni bağışlayın yada bu konularda yeniyim cahilliğime verin bu vesileyle öğrenmiş olurum.Benim için karavancılık en başta özgürlük,bağımsızlık demektir.Karavanımda banyom, tuvaletim,mutfağım.yatağım varken...

4. takein

ducato camper yapımı için destek

Ynt: ducato camper yapımı için destek arkadaşlar merhaba,başoğlu karavan ile görüştüm fakat fiyatları biraz fazla gibi m2 1.400 tl sizce nasıl güney karavan da tamamı 10.000 tl diyor camper için fikir verirseniz sevinirim.
  5. takein

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) samimi ve sıcak sözleriniz için birkez daha teşekkür ediyorum herkese,sevgiler ,saygılar.Herşey gönlünüzce olsun.

6. takein

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) rıfat bey selamlar,araya pat diye girdim bağışlayın.Benim merak ettiğim konu karavanı kendimiz yapıyoruz ama ruhsat a işlenirken proje li olması gerekiyormuş yani bir mühendisin imzasımı gerekiyor.Yanıtlarsanız sevinirim.

7. takein

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) teşekkürler seyyah54 bey.
  8. takein

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) hoşbulduk,herkese teşekkürler.İnşallah birggün karavanım olur ve sizlerle belki dağda belki bir deniz kıyısında şahsen tanışmamız ve sohbetlerimiz olur.Hepinize iyi akşamlar,saygılar.
  9. takein

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) merhabalar,ben tekin çetin emekliyim yalnız yaşıyorum. Uzun yıllar karavan hayalim vardı gezmeyi,doğayı seviyorum.Henüz karavanım yok bazı nedenlerden ve bütçemin kısıtlı olması nedeniyle hangi tür karavan sahibi olmam gerektiği konusunda karar verebilmiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri