Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

bugunden sonra fb acarsak ilk hanim supelenecek[emoji5] GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erek.65

internete gordugum kadariyla bu mercedes motorlar hava kontroluylede calisiyormus hava hortumlari var ek kisimlar var bun lard a sorun olabilir diye anladim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erek.65

ben facebook kullanmiyorum bu konuda a sosyalim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erek.65

arkadaslar hava sogukken ilk calistirmada arac calisiyor motoru durdurmak istedigimde kontagi kapatiyorum arac calismaya devam ediyor motor sicakken bu sorun olusmuyor? GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

bana orda anlatilan sehir efsanesi ise bu araclarin suriyeli bir is adaminin oldugu 2. el araclari toplayip ulkelerinde sattigi suriyede in savas cikinca bu araclari goturemedigi kaldigi yonunde birseyler anlatilar GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

motor no yuda denedim same noyuda cikmadi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

bende denedim cikmadi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

mazot pompasina baktiramadim daha gecen 13 lt yakti bu depo yakitindan Emin olduktan sonra kontrol edecem GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

diger arabayi sattim musso tek arac olarak kullaniyorum yerde 20 cm kar var ara sokaklar buz musso beni 4 cekere almadan kabak yazlik lastikle yolda birakmadi arac kaydimi patinaja dustumu tcs hemen devreye giriyor yarin kislik lastik takacam GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

marangozda agac tornasinda yaptirdim dis acmayida birader yapti mònte etti GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erek.65

cengiz abi agac tornasinda bu sekilde yaptirdim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erek.65

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

adamlara arabayi alinca sordum neden vites konlunun oldugu konsol çerçevesi ve vites topuzlari yok diye onlarda arabalar otomatik vites park konumu unda oldugundan arabalarin akùleri bittiginden dolayi arabalari çekerken araci boşa almak icin sokuldugunu anlati bende isinizi bitiginde yerine...
  14. erek.65

hocam ben vites topuzunu tornado yaptirdim guğüsûn maun rengiyle ayni GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

burda eskiden kac... mazot olurdu on biraktiginda donardi cunku az su olurdu o donardi hocam siz istma bujilerine bir baktirin GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

yillardir mazotlu araba kullaniyorum dun kontagi actigimda hava sicakligi -15dereceydi tek marsta calisti GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

benim musoyu motoru yikadilar mazot pompasi elektirik girisi dahil bütün elektirik soketlerinin uzerini kapatip motoru tazikli su ile yikadilar sonra hava ile soketlere hava tutlar bir sorun olmadi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

Korando , Ön Dana 35 Arka Dana 44 Tam Diferansiyel Kilidi Uygulamasi

musso surekli 4 ceker degil yakita 12 litre civari GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erek.65

yok hocam yag degisiminde sanziman contasida degismesi gerekli dediler cengiz abi ssanyong serviste contanin oldugunu yazmisti GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

orgamastron bana degistirme dedi bende degistirme dim sanziman contasida degismesi lazim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri