Arama sonuçlarınız

1. rah94

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Ynt: Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008) sanırım gittiginiz yerin bolluca olmadıgı duzeltilmiş.. Agaclı denmiş ama bu konudada yanılıyorsunuz.. orası kemerbugaza baglı cıfte alan yada cıftalan koyudur... yoluda kemerburgaza gırdıgınızde gokturk yolunda shell benzıcının karsısındakı...

2. rah94

Suzuki Vitara (1.6 16 Valve JLX) Motor Yapım Maliyeti ?..

Ynt: Suzuki Vitara (1.6 16 Valve JLX) Motor Yapım Maliyeti ?.. ya bir suredir hatta ocaktan beri siteyi okuyorum sans eseri buldum bugunde uye olmak nasip oldu.. ben aracımdan memnunum motoru cok verimli suan için oncesınde 106gti kullanmamdan oturu bazen hantal geliyor tabi zaten alırken...
  3. rah94

Ynt: Suzuki Vitara (1.6 16 Valve JLX) Motor Yapım Maliyeti ?.. ha ok ya tesekkur ederım o zaman ben malıyetı fazla buldunuzda o yuzden oyle dedınız zannettım.. kusura bakmayın

4. rah94

Ynt: Suzuki Vitara (1.6 16 Valve JLX) Motor Yapım Maliyeti ?.. nden ki ?
  5. rah94

Ynt: Suzuki Vitara (1.6 16 Valve JLX) Motor Yapım Maliyeti ?.. ben parcalarla beraber toplamda 2200 gibi bir maliyete cıkardım işçilikte dahil olmak üzere.. ustayla bastan anlastıgımız ıscılık masrafını sonradan degiştirmesi dışında hiçbir sıkıntım olmadı ve haftalarca sanayide ugrasmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri