Arama sonuçlarınız

1. B

Defendere Port Bagaj Yapımı

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. bende maliyeti merak ediyorum. 300tl yi buldumu..

2. B

Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) haklısın 'da .. benim bu tek aracım olacak. ben bununla hem şehirde işimi görücem gezicem tozacam. hemde arazide, kampta, mesela kamp yapıcaz bi gezide ben çadırla uğraşmak istemediğimden geniş bir araç istiyorum canım sıkıldığında açıcam tv...
  3. B

Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz?

Ynt: Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz? arkadaşlar birde eko66 diye bir yakıt tasarruf cihazı var. anladığım kadarıyla çalışma sistemi yakıtı içinden geçirip elektrikle manyetik bir etkiyle yakıtın negatif yani yanıcılığı olmayan maddeleri poitif yani daha yanıcı hale getiriiyormuş...

4. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) bekliyorum teşekkürler.... ;)
  5. B

Defendere Port Bagaj Yapımı

Ynt: Defendere Port Bagaj Yapımı selam arkadaşlar.. süper olmuş ellerine sağlık... merdivende harika. tabanını ızgara yapıcakmısın.. diğer arkadaşın dediği gibi fonksiyonel yapıyorsan daha hoş ve kullanışlı olacaktır.. ödeki tepe lambalarının üzerine doğru bir sistem yaparsan dal çorpmalarında...

6. B

Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz?

Ynt: Arabanızın Su ile Çalışmasını İstermiydiniz? arkadaşlar bu konuda birşeyler var ama bide şuna bakın google de ( bolulu mucit) muharrem ceylan..... %40 a varan yakıt tasarrufu diyor. benim anladığım kadarıyla suya aracın aküsünden birtakım cihazlarla elektrik veriyor ve oksijen le...

7. B

Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER) selam arkadaşlar düzceliyim bu siteye yeni katıldım. bende bir defender düşünüyorum.. baya zamandır araştırıyorum defendere karar verdim. bende almak istiyorum. model olarak , motor olarak hangilerini önerirsiniz. birde aracı bakmaya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri