Arama sonuçlarınız

1. ozkalpbugra

Bursa ve İlçelerinde Lada Niva Arıyorum.?

Herkese merhaba. Bende Aranıza katılmak istiyorum Fellik Fellik niva arar oldum fakat henüz kafama yatan bir araç bulamadım. Yalovada bir araç buldum fakat resmlerde goruldugu gibi değil ve anlatılanların yarısıda fos çıktı açıklamalardaki. Herneyse Bursada 93-94 model toplanmış niva arıyorum...

2. ozkalpbugra

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz Çok teşekkurler Lada Yalova/Çınarcıkta Sahibi işleri dolayısıyla araç başında değil bugun arayacak
  3. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz samurai sahibiyle konustum araç resimlerde de diri duruyor. hard top sanırım tente yerine yapılan fiber kaplama. herneyse samurai 4 makas lıymış yani amortisorsuz 96 modellerinde amortisor yay varmış. makas olunca işin içinde beni korkuttu çünkü çukura...

4. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz Dursun Ustam ben bursada oturuyorum malum bursada bu tarz araçları kullanıcağınız bir çok dağ tepe bayır bağ bahçe mevcut. Hafta sonları atlarım arabama doğaya çıkar stres atarım amacım tamamen bu. İlandaki niva sanırım işimi görücek sahibiylede...
  5. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz cevap yazamadım kusura bakmayın aracı sadece hafta sonları kullanmayı planlıyorum. binek aracım var çünki. Bu arada niva daha ağır basmaya başladı.

6. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz elbet benim gibi ikilemde kalıpta doğru kararı vermiş biri bu konuyu gorurde yazar elbet. Tam arada derede misali :)

7. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz suzuki de makaslı oldugundan oturu sıkıntılıymış yani çok çabuk 3 tekere kalkıyormus. şimdi biriyle konustum 97 samuraiysi varmış dukkan komsumuz daha yeni haberim oldu. 4 teker makas oldugundan ötürü benimde biraz kaygılarım var. samuraiyi şu şekilde...
  8. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz Niva şu linkte http://www.sahibinden.com/o_niva_hic_10cm_yukseklik_teki_nivayla_daga_ciktinizmi-16WQQaXQQ14623129WQQpXQQdisplayitem şuda samurainin linki http://www.sahibinden.com/1993_model_bu_temizlikte-81WQQaXQQ17695392WQQpXQQdisplayitem...
  9. ozkalpbugra

Herkese merhaba araç alma aşamasına geldim. aracımı satıp jimmny alıcaktım fakat ucuza offroad yapabileceğim araçları gordukten sonra vazgeçtim. hobi aracı olarak 7500 TL ye kadar bir araç bakınıyorum bugun yarın alıcam. çevremde ne niva nede samurai sahibi var. tavsiye alacağım kimse yok...

10. ozkalpbugra

Kia Rio BURSA

Aracımı Satmak yada suzuki jimny 2006+ modelle takaslamak istiyorum ilgilenenler 05333509376 arayabilirler. DİZEL 87000 KMDE 2006 model full yetkili servis bakımlı kaza bela yok..

11. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA ilgilendiğiniz için çok teşekkur ederim yavuz bey. kafamdaki bir kaç soru işaretini attım. bundan sonrası aracımı satmaya yada takaslamaya bakar
  12. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA son sorum olucak sizlere binek aracımı satıpta boyle bir makina almak sizce mantıklımı yarın obur gun kafamı duvara vururmuyum. maddi durumum olsa aracımı satmam. ama merak meselesi 21 yasındayım jimnyi alırsam 5. arabam olucak hevesimide almak istiyorum..

13. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA yukseltme kiti arazi lastikleri için ne kadar bütçe ayırmam gerekir.?
  14. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA ben bu aracı ayrıyetten binek olarak ta kullanıcam o yuzden kilit olayına girmek istemiyorum. amcamın jipi ramazan bayramında 3 gün bendeydi. arazide tam bir canavar fakat asfaltta dar donuslerde kilit oldugundan oturu sıkıntı oluyordu. yukseltme kitide jabası yuksek...
  15. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA acaba jimny standart haliyle daha once jip kullanmamış birini tatmin etmezmi mesela ben ?? :) bu tur şeyleri düşünmek için çok çaylak sayılırım. Bu arada ondeki cheeroke amcamın aşık oldum kendisine o pazar günü

16. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Ynt: JIMNY HAKKINDA cevap için teşekkur ederim. aslında benim amacım sizler gibi extreme offroad yapmak değil engebeli arazide yada normal araçların çıkamayacağı yerlerde gezinmek. belki 4 adet kar lasiğide alıp uludağ yollarında buzda eğlenmek. 2004 model jimnylerin içi 90 model araçlar gibi...
  17. ozkalpbugra

JIMNY HAKKINDA

Herkese Merhaba Diyorum. Adım Buğra Özkalp googleda ararken rastgele bu forumu buldum arabalara merağım oldugundan oturu hemen uye oldum. Lafı uzatmadan 1 sene oncesine kadar offroadla yakından uzaktan alakam yoktu daha doğrusu merağımda yoktu taki amcam cheeroke 4.0 full arazi donanımlı bi jip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri