Arama sonuçlarınız

1. E

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

Ynt: 5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012) Festivale gelecek olan arkadaşlara hayırlı yolculuklar .

2. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir sevdalıları. Ben Esad Boluda yaşıyorum. Doğa ,deniz, seyahat, kültür turları , plansız ve maceralı geziler yapmaya severim. Gezenbiliri ilk defa Bolu Off Road kulubünde bulunan 4x4 arazi araçlara yapıştırılan stıkirlerde gördüm. Ne...
  3. E

Vitara V6'dan 1.6 JLX'e Geçmek Ne Derece Mantıklı?

Ynt: Vitara V6'dan 1.6 JLX'e Geçmek Ne Derece Mantıklı? Bende hiç araştırmadan ve baktırmadan bir arkadaş vasıtasıyla 1991 model j vitara almıştım. Araca çok km yaptırıldığı ve yıpratıldığı için sürekli sorun çıkardı ve en sonunda satmak zorunda kaldım. Araç alınırken kesinlikle baktırılmasını...

4. E

BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010)

Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Bu yarım kalan geziden sonra beni yolda bırakan jipimi satarak ondan kurtuldum.
  5. E

BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010)

Ynt: BOLOFF; Çılgın Cipçiler Sarıalan'da (10 Ocak 2010) Su kaynatan kırmızı Suzuki Vitara benimdi. Aracı yeni aldığımdan huyunu bilmiyordum. Aracı biraz sıkıştırınca hortum patlamış . Ceza olarak aracı orda bıraktım. Dönüşede tedavi için hastaneye bıraktık. Şu an cin gibi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri