Arama sonuçlarınız

1. orcaa

aranıyor

Ynt: aranıyor malsef bunlar uymuyormuş tşk

2. orcaa

aranıyor

98 model nissan terrano için porya kilidi aranıyor
  3. orcaa

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey...

4. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey sorun çelik kısmında krılmalar var
  5. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey herkeze slm benim porya kilitlerinde sorun oluştu biraz araştrma yaptım çıkmasna 500 tl istiyorlar bu konu ile bilgi verebilirseniz çok sevinirim 98 model td 2

6. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 98 terranocular aracınıza hangi mazotu kullanıyorsunuz...biraz daha açayım konuyu ben aracı yeni aldığımda pompayla ilgili problem yaşamıştım pompayı söktüklerinde pompada çatlak çıktı adapazarından bir pompa getirtik ve takıldı usta bu araçta kesinlikle...

7. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey verdğiniz bilgiler için çok tşk ederim.en kısa zamanda gidip indirimli olarak ödeyim...
  8. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey herkese slm bu vergi işine kafam karıştı 98 -2700 model aracın vergisi nekadar oldu geçen yıl 540 tl civarında ödüyordum.indirim var diyorlar bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
  9. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey benimkide 98 model yani sizinkinde kesin vardır.benimki tam fren pedalının üstünde dikdörtgen bir soket.

10. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey dayanamadım parçanın fiatı 300 tl imiş ....bende parçayı söküp leyim yaptım şu an bir sıkıntı yok.:)

11. orcaa

araçlardaki çizikler

Ynt: araçlardaki çizikler bende almayı düşünüyordum..artık düşünmüyorum :) tşk ler
  12. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey büyük ihtimale uğraşmak istemediler.neyse artık yapacak birşey yok :) birde benim araçta direksiyonun altında aırback ve kornanın çalışmasını sağlayan bir şerit var oda koptu .bir iki gün önce ankarada çıkmacıda buldum telefonda verdiği fiat 400 tl...

13. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey seri nosu var ama şu an yanımda değil bosch un ürettiğii bir parça piyasada araştırdım hurdacılarda biile bulamadım çaresiz servis yoluyla geldi :(
  14. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey aracın çalışması mucize bu müşür yakıtı ve ataşlemeye hükmediyormuş.malesef istanbulda bulamadım servise kia nın olucağını ne kadar ısrar etsemde randuman vermeceğini söylediler. bu arada parça yurt dışından bugün gelicek fiatı 480 ti .
  15. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey osman bey çok tşk ederim .servise gidip bu bilgiyi aktarıcam.

16. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
  17. orcaa

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey slm 98 terrano 2 dizel bir arancım var.yaklaşık on gün önce arızılandı .arıza sebebi olarakta krang sensör okuyucusu çıktı . ben bu parçayı çıkmacılarda ve yeni parça satan tüm dükkanlarda aramama ragmen bulamadım.mecburen servisten istetim malesef...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri