Arama sonuçlarınız

1. T

Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. 2.elde satacağın araçta para kazanamazsın.... icrada mesela teklif veriyorum biten rakamlar: 20.000tl ye satacağım bir araç yine 20.000tl lere bitiyor... hatta geçiyor... 19000tl bittiği zaman bile kar bırakmaz...git gel uğraş satması için...

2. T

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. lanet olasıca annem sahip çıkmıyor...bir de olmadık yere kul hakkına giriyor kendi manevi hayatımı da mahvediyorum... ama çaresizim çünkü para olmayınca ne hayatta bir yere sahip olabileceğim ne de bir ailem olacak...yaşamanın hiçbir anlamı yok...
  3. T

Ben de hayatıma haram katmaya başladım. Paradan dolayı çok acılar çektim...ben de ufak ufak hayatıma haram katmaya başladım... düşündükçe çıldırasım geliyor...ama düştüğüm zaman kimse bana yardım etmedim... bir yanlış üzerindeyim ama çok para kazanmam için çok yanlışlar yapmam lazım...çünkü...

4. T

Hayatta Paradan Önemli Ne Var?

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? sizce kötü bir insan mıyım?
  5. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? ve halimi anlatacağım bir makam mevkii yok.

6. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? çok yaralıyım kardeşler...

7. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? para benim için gereklidir...hayatta mutlu olmak için gereklidir...kim ne derse yalan söyler... yanlışı kimden gördün? aç fakir ve çok kardeşli kişilerden uzak durun...2 kardeş ve yukarısı olanlar sıkıntılı...4-5-6 kardeşli kişiler kesinlikle sıkıntıdır.
  8. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? hiç gasp edilmedim... bunun nedeni ise; belki her kişiyle dolaşmadım...kenar mahallelere fazla gitmedim... ya da toplum genel olarak gaspdan değil de kendini hırsızlığa vermesi olabilir... mesela: gasp ın suçu ağırdır ama hırsızlığın üç kağıdın suçu...
  9. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? ben o insanlar yüzüden aç kaldım...aç kalmasam da benim elimden geleceğimi aldılar...o insanlar yüzüden iş yapamıyorum... sana kötülük edenin iyi niyetinden söz edemezsin.

10. T

Ynt: Hayatta Paradan Önemli Ne Var? forumda ağladığım zaman böyle şeyleri dile getirdiğim zaman beni forumlardan banlıyorlar... söyleyin bana şeref ve namusla yaşamak istemenin neresi kötü?

11. T

Hayatta paradan önemli ne var? Bir de şuna sinir oluyor....Para için yanlış yapanlar bile para önemsiz diyor...Paraya taptığı halde inkar etmelerine sinir oluyorum... Toplumun %65i parayı sokakta bulsam polise götürmem diyor....%35i götürürüm diyor. Demek oluyor ki bu da toplumun en az %50 si...
  12. T

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? erkeğim adam gibi adamım... fakat maddi sorunlarım var kardeşim. insanlar kötü ve art niyetli...en azından yüzde ellisi çok kötü. yol gösterirsen sevinirim.

13. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? acı çekiyorum
  14. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? tşk alma nedenim ise ASİL OLDUĞUMDAN ÖTÜRÜDÜR.
  15. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? yazma....!!!!!

16. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? gider misin? git diyorum senin nasihatlarına ihtiyacım yok... sen de iyi niyetlisin...gururun varsa lütfen konuya yazma!!!
  17. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? benim de hakkım helal olsun bana kötülüğün dokunmadı... sadece yaşadıklarım zoruma gidiyor...bundan dolayı konu açtığım zaman bana hakaret etmeyin yeter başka bir şey istemiyorum...çünkü her şey para olmuş...bu çok zoruma gidiyor...bundan dolayı da...
  18. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? ben kötü niyetli biri değilim kardeşim..parayı hakkıyla kazanmaya çalışan biriyim... benim iyi türk e temiz insanlara karşı düşmanlığım yoktur sadece kötü niyetli insanları sevmiyorum.

19. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? acı çekiyorum...her şey para olmuş...bu beni yaralıyor...maddiyatım yüksek olsaydı her şey çok iyi olacaktı...sürekli bunun üzüntüsü içindeyim... mesela ayda elime 1500 2000tl geçiyor ama bu para değildir...elime 3000tl bile geçse para değildir...fabrika...
  20. T

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? ben ona hepsi kötü mü dedim? sadece yaralıyım...derdimi anlatınca insanlar bana hakaret etmeye başlıyor...elbette iyi insanlar da var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri