Arama sonuçlarınız

1. T

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. >:( >:( >:( >:( >:( ne zannediyorsun kendini ya da kendinizi!!!

2. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. yıllar önce gerçek kimliğimi ve fotomu forumda paylaştığım zaman herkes alay eder olmuştu... bundan dolayı kimliğimi saklıyorum. ekşi sözlükte bile yazmışlardı beni. eğer istersen buluşuruz.
  3. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. ben kimseye kötülük etmedim...benim milletim kötü niyetli...ailem de kötü niyetli ki iş alanın da bir şeyler yapmama izin vermedi.

4. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. yapılan kötülükleri kabul edemiyorum.
  5. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Sallamıyorum..

6. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. toplumun kötü niyetli olması...savcılığa gidiyorsun ilgilenmiyor bile bazen...bazen keyfine gelirse kovuşturmaya dair bir şey olursa ilgileniyor. -Araba işi yapıyordum..Bir aracı firmaya yakında onun ilgili youtube ve internet sitelerine bana...

7. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. en sevdiğim değerlerin üzerine yemin ederim ki dalga geçmiyorum...sadece rahatlamaya çalışıyorum...herkes kötü niyetli olmuş...arkadaşım falan yok...parasal sıkıntılar da olduğu zaman...daha çekilmez oluyor hayatım...
  8. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. sadece zoruma giden şeyleri paylaşıyorum...kötü niyetim asla olamaz..
  9. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. para olmayınca nasıl olacak? benim zaten iş bulmak gibi sorunum yok...işe ihtiyacım olsa da 2000tl lik bir şekilde iş bulurum... ama benim milletimde kötü niyetli insan çoksa bu benim suçum mu? ailemden de nefret eder duruma geldim...

10. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. SURİYE İLE AVRUPA Yİ BİR TUTMA...ONA BAKARSAN GÜRCİSTAN LA KİMLİKLE GEÇİŞ BAŞLADI..HERKES GÜRCİSTAN A AKIYOR. ben dünyanın her yerine gidiyor... git türkiye de sor bakalım...kaç kişi de schengen vizesi var? amerika ve ingiltere ye de giderim...

11. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. bugün kimse kimseye günahını vermez... benim iş bulmak gibi sorunum yok... giden tırcılık yaparım...gider taksicilik yaparım...ya da iş arar yönetici pozisyonunda çalışmaya çalışırım 2000tl kazanırım ama kazandığım para bu parayı geçmez...
  12. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. statüm ne kadar beğenmesem de ne kadar düşük olsa da bir çok insandan yüksek... daha iyi yerde olmak varken şu an gerçekten kötü durumdayım..

13. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. ben asil soylu bir insanım...türkiye nin en kötü bir ilçesindeyken istanbul un göbeğinde iyi yerinde oturan insanlar bile avrupa ya gidemezken ben gidiyorum. bu benim asil soylu insan olduğumu gösterir. ben ülkemdei insanların iyi niyetli...
  14. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. BOŞ HAYEL? PARDON? ben araba satmak istiyorum...Akaryakıt satmak istiyorum... şu olsaydı boş hayel olurdu...Araba üreticem deseydim boş hayel olurdu...Petrol çıkarıcam dersem boş hayel olurdu...
  15. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. parasız bu işler olmuyor ki...ailemde para vermiyor.... kolay olsa zaten burada ağlayıp zırlamam... yaşım 30 forum köşelerinde ağlıyorum.

16. T

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. büyük işler yapacakken küçük bir ilçeye hapsedildim... kendiniz olarak düşünün: büyük işler yapacakken türkiye nin en kötü ilçesinde düşük bir gelirle yaşamaya çalışmak sizin zorunuza gitmez mi?para olmuş her şey. istanbul da ya da büyük...
  17. T

Her ne zaman forumda dert anlatmaya çalışsam forum geriliyor... Ufak defek gelirim var...Geçen yılbaşına gittim izledim geldim...ama bu benim maddi durumumun iyi olduğunu göstermez ki... ufak bir yere gittiğim zaman cebimde para kalmıyor...hayat pahalı... para olmadığı zaman ilerde ben nasıl...
  18. T

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Ynt: Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu? kardeşim böyle dert küpü dert babası oldum...gerçekten çok acılar çektim...birini gördüğüm zaman hemen derdimi anlatasım geliyor...ama bu benim hani kötü olduğumu işe yaramaz olduğumu göstermez ki!

19. T

Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu?

Ynt: Azerbaycan Gezime Katılmayı Düşünen Olur Mu? ;D
  20. T

Yunanistana Gitmek

Ynt: Yunanistana Gitmek en ucuzu metro turizm'dir... sitesinden hemen rezv yapıp gidebilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri